Feel like smiling but I dont know why?


Jag med ett leende på läpparna.


Skulle jag passa i slöjja?

DO WE LOVE IT?

oohj

Sho bre.. allt bra? Jag har jätte ont i min mage efter den där jävla pizzan. Hursom helst har vi höst rensning, är det höst nu? aja jag har redan plockat ett par jeans och ett linne. Allt är så jävla bra ibland. Mammas pojkar om en kvar och togan och yasmin om 2 timmar. Jag ska berätta gårdagen för er när jag kommer hem sen.. puss på er!


Jag fick en utskällning av sara för att jag lägger upp bilder på min andra blogg som förblir anonym och inte här så här har ni massamassa bilder från turkiet, det var två år sen vi var där men jag minns det som igår hahah inte kul..



PIC

Här är en bild på killen som sjunger låten som jag ta upp nyss!


Visst är han söt! ( kommer säkert få äta upp mina ord av några personer haha )


Chilling Billing

Shosan vad händer?
Själv sitter jag här hemma helt ensam har städat hela dagen, ganska mysigt faktiskt! Är dock jätte hungrig ska till Lilla italien och äta pizza med milli snart, sveriges bästa pizza och bröd finns där mmmmm. Lördag blir det chill hoss suzzi förhoppningsvist det ska bli trevligt sen söndag blir det trvligt med mina ghetto girls i kista haha!
Hoppas ni har haft det bra under lovet.

SEE YOU LATER !





Underbar låt eller vad tycker ni?


She is on top of the world right now!

Asså jag tycker det är så sjukt att Agnes carlsson som vann idol är ETTA på bilbordslistan just nu, hon har fan fått skivkontrakt med ett av världens största skivbolag i USAAAAAA! gud vad kul för henne, Det roliga är att hon nästan inte gick vidare på uttagningarna sen så åkte hon ut och de gick och hämtade henne igen när hon hade åkt ut, och nu är hon typ 1 i usa och har varit det i England.



Det är så roligt att någon har kommenterat och frågat om det finns black people in sweden hahahhaha.

HE IS BACK BITCHEEEEES




IT'S LIKE A CHECKT IN TO REHAB!

Ja just nu sitter jag och lysnar på Rihannas röst, Har haft en jätte trevlig dag med Melissa och Milli åt god mat i kungshallarna och ÄNTLIGEN har jag ätit kladdkakan med glass i gallerian som jag alltid velat göra hahah :). Imorgon ska jag städa hela lägenheten till min mamma sen ska jag plugga lite så inge utgång för mig what so ever!.Igår hade jag en jätte intressant diskution med min kusin och kändisar och om hur deras liv var innan, Kan du tänka dig att chris brown , rihanna, och alla som blev kända i våran ålder 17år har haft ett liv som vårat typ med massa plugg, ångest och allt! man kan inte tänka sig det eftersom att de har allt dom vill typ. Fast ända fett jobbogt att vara känd inget privatliv , skulle vilja prova vara det i en månad haha. Sen pratade vi om hur deras underkläder säkert inte skulle få platts i våra garderober eftersom att de har så mycket grejer. Chirs brown har ju typ 7 footlocker hemma med bara skor asså jag såg bilder det var galet hur allt hängde :O. Jaja det är bara att acceptera det man har det finns människor i världen som inte ens har det som vi de vet aldrig när en bomb kommer ramla ner på deras huvuden och ta deras liv, det är så sorgligt. Kändisar har det säkert inte så bra som vi ser det det finns mycket dåligt och det finns säkert saker som vi har som de vill ha, kanske inte materiela saker men annat som ett privatliv, att inte någon ska kolla varge gång de har en finne och kommentera. Föresten drömde jag om Chris brown inatt haha det var skit roligt vi gick i samma skola och allt hahahah. Nu ska jag kolla på chris brown konsert som ägde rum igår! faaan vad avundskjuk jag är på alla som var där!!!!!!!

Önskan:

Att Crawl videon kommer ut snart eftersom att låten är så jävla bra och fett sorglig man vill typ gråta!



I think im diagosed with love! Den här låten passar perfect in på vad jag känner för honom

(Förlåt för det långa inlägget)

Haterz



Vill bli bjuden på Halloween fest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


SHOOOOO

Det är lov!!!!!! Wowowowo. Jag har spenderat de första dagarna av lovet med att jobba lite, träna, träffa kompisar, chillat,varit i Sydpoolen, shoppat och vart med om när Zarah blir sur på mig för första gången :( Inte kul. Nu försöker jag öva på min booty shake. Hahaha, det går sådär. HAHAHA. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag har skämt ut mig de senaste dagarna, först skällde jag ut en kille som jag trodde jag kände med det gjorde jag tydligen inte och blablablabla. Idag ska jag jobba och imorgon ska jag provjobba. Håll tummarna för mig. Vill verkligen ha jobbet!











Nej nu ska jag fortsätta dansa och sen ta en joggingtur.
A for Alicia


I'M HAPPY

Ja jag är så glad över att Chris browns video har kommit ur eftr som att jag är hans NR 1 fan jag älskar allt han gör! (okej inte allt), Alla som känner mig vet att jag är kääääär i honom också hahaha patetiskt kanske ni tänker nu men fuck you dåå!. Idag var jag med milli pilli i satn vi var heeeelt sega, förutom på slutet då jag började löjla mig inne på hm som vanligt ska jag hålla på att skämma ut mig och milli säger åt mig att jag ska sluta hahah. Som en gång när vi gick in på JC och det luktade prutt ärlig som jag är, skriker jag FAAAAN VAD DET LUKTAR PRUTT! direkt när vi går in i affären, milli säger åt mig hahahhaa och Nadja som var med bara garvar! hahaha
Iallafall alla suger på att skriva i den här bloggen förutom jag, jag får mycket klagomål tyvärr.

Här kommer lite cp bilder.....

NEEEJ MINA ÖGONBRYN SER EJ UT SÅDÄR VI RITADE MED SVART PENNA FÖR VI VAR RIKTIGT UTTRÅKADE!!



YEEEEEES ÄNTLIGEN! DOPEEEEEEEEEEE


Han är sååå ledsen!


Chris brown Twittade detta!


Och så la han upp den här videon..

GOO BREAK!

Yes så skönt med höstlov jag döör! fast jag har ångest över matte provet och jag glömde min mattebok i skolan :/ det svider i hjärtat!
Ialllafall har hängt med Nadja, i lördags sen min kusse i går och Ayaan barre idag :) kul är det varit.
En konstig kille jagade mig på perongen idag hahaha jag var skit rädd.

Vi ses bloggen det blir dålig uppdatering under lovet sorry!


HAHAHA

Alla som säger att den där vaccin grejen är falskt NI KAN TA ER I BAKEN!!!! DET STÅR OM DET PÅ AFTONBLADET !

YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄh

Nu är det dags för oss att börja skriva igen.. Eller vad tycker ni tjejer? Det är så skönt med lov, slipper bajsskolan och allt annats som ligger och skräpar i huvudet. Hitills har jag bara sovit, det är typ det bästa jag vet. Gamla saker har kommit tillbaka till mitt liv och hur mycket man än försöker att stänga dem ute så hittar de en genväg in right to my brain. Förhoppningsvis gick alla prov och inlämningar vi hade förra veckan bra för alla tre. Nu har jag faktiskt inte mycket mer att säga än att på fredag äre fääst! Suzz fyller år och ska ha kalas. Jag ska vara utklädd till Rihanna och sara Chrisbrown. Förvånande va? Haha puss på er..


Nu ska jag ut och busa lite..


Vilken skillnad!

När man dödar någon i sverige får man gå runt på gatorna efter 2 år, om man har otur, annars går du runt på gatan 1 dag efter utan att bli bestraffad, kolla den här videon på tjejen som ska sitta i fämgelset hela sitt liv för ett mord på sin pimp som tvingade henne att sälja sig på gatan, och våldtog henne.



I AM Taking a bow BITCH

HAHAH ja alla skom känner mig vet att jag HATADE rihanna för några månader sen! asså jag kan inte beskriva hur mycket jag hatade henne och alla garvade åt mig hahaha. MEN för exakt 1 minut sen kom jag på att den där tjejen är COOL, BÄST, GRYM, och en av de SNYGGASTE tjejerna jag sett( NO HOMO). Okej ibland kan hon ha konstiga kläder på sig och lite för naket för min smak men kolla kroppen hon är inte för sval och inte för tjock hon har perfekt kropp!
IM BACK ON RIHANNAS TRAIN AGAIN!
But im still in first class on Chris browns train!



SOFTAR

Hejsan!

Skickade precis in mitt arbete, ALLT ÄR KLART ! skönt den här veckan har varit skit jobbig, jag har vett irriterad på mig själv för jag glömde ta med min matte bok hem över lovet och jag måste plugga matte typ ett år innan provet är annars kommer jag faila på det här också och då blir det ig, och inga cash från mamma!. Men men imorgon ska jag träffa nadja, på söndag ska jag till kista som vanligt längtar det är veckans höjdpunkt.
Nu ska jag lyssna på min älskade musik.
Jag har blivit besatt av Crawl av chris breeezy älskar den!
Gossip kommer sen typ!


nine

Ibland kan sara vara världens jobbigaste, inte nog med att hon trakasserar människor, slåss hon, garvar skit fult, säger konstiga saker och kallar mig för oxe. Sara är ett monster som gör satt man får skuldkänslor och får en känna sig snål när man inte köper nötter till henne för att man ska köpa annat. Idag har vi haft prov som var helt oklart, uppmanat folk att ta influensanvaccinet så vi kan skratta åt dem som blir som hon på videon. Helt ärligt så tror jag att videon är på skämt. Det där kan inte vara sant, det är inte logiskt men sara tror att om man tar vaccinet blir man mongo. BRA för du är redan så ypu dont need it. Nej nu ska vi inte vara taskiga, det är bara kärlek här. Jag har inte ens börjat så min uppsats som ska vaar inne på lördag(han skrev fel datum och rätt ska vara rätt) plus att lilla ajub ska firas imorgon, hur jag ska hinna var en väldigt bra fråga! Nu ska jag försöka komma igång, någon som kan något om medeltiden???? ring mig på 073 LICK ME


NEW SONG



Tycker den är jätte bra! speciellt när man lyssnar några gånger.

CUTE


Ny film pågång med Bow weezy!


Baby booo

SITTER OCH LYSSNAR PÅ EN LÅÅÅNG INTERVJU MED CHRIS BROWN SOM GJORDES IGÅR :( SORGLIGT!
dom pratar så klart  om incidenten, och bilderna på rihannas ansikte efter misshandeln. och allt annat. Chris brown kallar rihanna shawty i intervjun! hahah
Han sa - Only me and shawty know what whent down.
Han berättade också att han och rihanna har varit tillsammas i två år då började det seriösa förhållandet.


YOYOYO

Heeeey YAAALLL!

Sitter och pluggar på svenskan för imorgon är det prov igen! vi har prov hela tiden assåååå. Kollar på inlåst också medans jag pluggar, det kanske inte är bra men det fungerar iallafall. Imorgon är det freeedag äntligen längtar feeeet sen är det lov! yesyesyes.Det finns inte mycket att säga, Alicia är bara för rolig hon är den sista som ska säga att jag är dålig på svenskan hon vet inte hur man pratar hahahahha. Milli säger att hon ska ta med ett papper och en penna till skolan imrogn och skriva ner allt konstigt jag säger under dagarna vilket är inget typ!
AJUSTE tränade fett på basket idag på gympan vi har nämligen egen träning då man ska sätta sig in i en sport, jag milli och mabbe valde basket och var skit duktiga idag!

PUSS PISSS på er alla måste plugga!

(ta inte svininfluensa vaccinet om ni inte vill gå baklänges vart ni än ska eller springa runt resten av livet)



Ska bli bra så jag kan spela som min man!

Here we go again





Sitter och smsar med Sara. Hon har lite svårt med att skriva ibland. "Du är konstigt barn". Hoppas hon iallafall får G på svenska provet imorgon. Plus att hon tror på den där videon om svininfluensan.... ASSÅ HAHAHAHAHHA (Puss).
Ska egentligen skriva en historia text. Suck. Mörk choklad är det bästa som finns och min nya björnmössa från carlings. Ska visa er. Såklart är det inte riktig päls. Imorgon är det dans wiiiiehoooo.

A for Alicia


BE COOL


Juste ungar, håll er borta från det här! Be cool stay in school. Vet ni vad knark gör med er kropp? TA REDA PÅ DET INNAN NI BESTÄMMER ER FÖR ATT TESTA SÅNT HÄR SKIT!


shake your poompoom

Nu är jag klar med all plugg för idag. Tack gode gud. Det hjälper att ta långa pauser jag lovar. Jag drack en reedbull så nu har jag ont i magen och kan inte sova, jobbit läge.. Alicias loverboy har fått en smäll på käften och går nu runt i skolan och leker cool. Akta dig alis han kanske slår dig med. Sara och jag har nu pluggat varje dag och det är en tjej som sitter i bibloteket varje dag vi kommer ditt med samma käder. Lite äckelvarning. Sara tyckte det var helt okej så länge hon inte var vän med sara.
Juste idag fick man höra att jag var trygg i mig själv... TACK eller? klart det är någonting bra. Det är inet många som har den egenskapen. Eftersom att jag hatar ordet GODNATT eftersom att det är ett så opassande ord. Man vill höra något kärleksfullt innan man går och lägger sig, inte hårda ord, soft ska det vara. Så jag lämnar några punkter så får ni skriva vad ni vill!!!

..................................................



Vill du fortfarande ta svininfluensa vaccinet?



Detta är så hemskt!
Jag kommer aldrig ta det där vaccinet, blir hellre sjuk!


Idag har det varit en låååång dag, Alicia blev kär i en kille på 7-eleven hahaha. Sen har vi haft prov och massa massa lektoner, mitt huvud höll på att explodera när jag kom hem. Sitter och äter ben&jerrys nu mums skit gott!

Dagens önskan:
Att människohandeln slutar! Det är hemskt. Var på museum igår och kollad på en utställning om det.

Vill du fortfarande ta svininfluensa vaccinet?



Detta är så hemskt!
Jag kommer aldrig ta det där vaccinet, blir hellre sjuk!


Idag har det varit en låååång dag, Alicia blev kär i en kille på 7-eleven hahaha. Sen har vi haft prov och massa massa lektoner, mitt huvud höll på att explodera när jag kom hem. Sitter och äter ben&jerrys nu mums skit gott!

Dagens önskan:
Att människohandeln slutar! Det är hemskt. Var på museum igår och kollad på en utställning om det.

Hello

Fan vad snygg kille jag träffa idag. Wawawawa

playaplayyaa

Godmorgon. Jag sitter pch tittar på klippet som sara la in lite tidigare. HAHAHAHA tänk att ha en sån tjej. Stackars människor, killar vad gör ni? Stå upp för er själva. Men hursom helst, nu ska det skrivas. Vi ska skriva en uppsats om den skapande människan. Helst skulle jag vilja sova. Idag är det ju psykologi prov så håll tummarna för mig!!!

GOOOD MORNING

Heeey alla morgon pigga läsare!

Sitter just nu på etik och livsfrågor lektion, skit tråkigt, ska skriva en uppsatts om människan!
Milli verkar ha grova problem med alla laptops hon använder, hahaha dom gillar inte henne själv går det smidigt.
Idag är det prov också, blääääääääää önska mig lycka till

Just nu läser milli något sex grejer från DH.

PUSSSSSSSSS

sumsumsummmaaaa murda

Nu är jag äntligen klar med psykologin. Ni som undrar varför jag och sara inte var med på skolfotot, behöver ta en extra titt på kortet......... Ja ni förstår va? Så himla äcklig klass hahahahaha. Vi hade faktiskt en disskution om det. Jag suzz sara och vår mentor. Han tyckte att vi stötte ut oss själva ur klassen men hallå jag gör det jag vill och det finns typ högst tio pers i klassen man gillar resten leker man bara med. Och det ver precis det han menar tror jag. Grejjen är ju att om någon kommer med en rasistisk kommentar som att skolan bara har tio svarta hoppar jag och sara visar attd et faktiskt finns 12. Nu vill jag bara dö av skratt för jag tyckte att jag var ganska rolig där. Lovisa i min klass kallade mig söt? är det okej eller? om ni visste vem hon var skulle ni förstå hur jag tänkte. Nej nu har jag massa annat att göra och som hjälp har jag en redbull och MJ.


Hahah vi orienterade i spöregnet, vår lärare sa att det inte regnar i skogen och det gör det inte i skolan heller ska ni veta

I got no WORDS

Det här är sjukt! Jag kan inte fatta det, man snackar alltid om att killar slå sina tjejer men detta är tvättom!
Jag är chokad över detta. Men kolla på hela!


AND SHE IS BACK!




FAN jag trodde hon skulle komma tillbaka HARD men detta gillar jag ej! hoppas dom kommande låtarna är bra!

LÄNGTAR!



LOOKING GOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!

Tja klassen



Sara och Mills är bonkers så dom sket i skolfotot. Men hittar ni mig? SNYGG!
Asså omgega 3 är så bra, jag älskar att man blir så smart. Idag var vi på museum men Sara tappade intresset fett snabbt. En minut.

A for Alicia. Back to studying psychology. Peace

dead and gone

Ibland älskar jag mitt liv. Har skit mycket plugg och vet inte hur jag ska hinna. Ni kommer inte att få läsa mycket att mig tills på fredag men på fredag börjar jag om på nytt. Fresh start you know. Hej så länge

she is nothing like you seen before.










Saknar håret.

Ingen sa till mig att jag var så brun i BERLIN. Wawawawa
Snart bär det av till skolan och sen mot kaknestornet, ikväll måste jag verkligen plugga jätte jätte mycket och sen se på Desperado housewifo.

A for Alicia


DOOOPE


Grym.

Grym igen.

och igen.

HAHAH

Och den här tjejen är ÖVER bra! för er som inte har sett den redan.

CELEB PICS!

Här kommer lite kändis nytt från de närmaste två dagarna!



Beyonce i malaysia..



Ciaras uppträdande med JT igår.


Chris brown på inspelningen av hans nya video till låten Crawl.


Rihanna på inspelingen av hennes nya låt.


Rihanna ute på stan.


Det var allt puss!


Start the week with a SMlLE...

SHOOOO:)
Idag var det en bra dag! 3 lektioner bara skönt som fan. Efter skolan träffade jag och milli lite ögon godis, och öron godis hahaha (milli fattar vad jag menar, jag är inte weird). Pluggade som fan på bibblan även fast vi inte kunde koncentrera oss och på 40 min skrev vi 3 rader incl rubrik hahah. Har softat hos pappa efter det och lånade pappas skjorta som var lite fin/ ful men det går nog att fixa.

Nu platta håret!

Dagens önskan:

Att pappa vill åka till USA med mig, det skulle bli fett kul för min pappa är BÄST och chill som fan. Men han snackar bara om att vi har släkt i Canada om jag vill åka dit men nej tack!. Han säger också att dom är rasister i usa hahahahha han är för rolig, typ 70% är BLACK där
.


party in USA

Miley Cyrus är ganska grym ni vet det va? Alla som gillar henne kan kasta sig i vägen. När jag och Sara såg henne live dog vi, hon är hundra gånger bättre än rihanna live. Helt sjukt. Jag blir liksom glad av låten och Hannah montana är bara underhållande. Idag var det HARD CORE plugg, Jag och Sara började segt men kom igång efter två timmar. Fan va vi var grymma, applåder tack..... Tack s mycket, verkligen det värmde. Enligt osman borde jag och sara ha mvg i varje ämne med tanke på hur mycket vi pluggade. Skönt att någon håller koll på oss men det är svårt att plugga när man inte vet vad man gör och det inte går in i hjärnan(fuskplugga). Idag gick det faktikst skit bra, vi tänkte fortsätta imorgon men vi får väll se hur det blir med det.


hot sandwich

yoyoyoyoyo. När jag kom hem nyss höll jag på att dö av hunger så jag gjorde världens godaste mellis. Like old times. hihihi. Nu har jag ätit choklad också så jag är riktigt glad och go. Milli säger att jag äter choklad för att jag är deprimerad och vill bli glad men jag tror inte det stämmer. Ska träna innebandy snart och försöka plugga våra helvetes läxor. Fast jag är ändå glad att vi har dom. Har köpt nya stövlar och lagt dom stinkande conversen åt sidan.
Varför kan inte jag bara sluta adda folk på facebook. Jag addade en kille från Berlin igår som jag trodde jag träffat och så skrev han hi?!!?? på min wall. Det blir bara pinsamt att svara.

Mamma har massa gamla bilder på hennes data.



Lilla lilla mamma


Där är lilla jag i USA.


little too late

Nu fick jag bidlerna från min födelse dag som var den 27 juni! För fyra månader sen hahaha. Ibland så leker livet. Guzz och jag skulle köra en gissningslek på msn, men fetersom att det är jag som svarar ja eller nej så kunde jag inte visa mian skills för jag är verkligen bra på att gissa. Guzz skcikade typ hundra låtar till mig som jag dunkar just nu. TACK <3! Om ni inte vet vem guzz är så är det suzzi(den dumma i vår klass, som alltid ställer konstiga frågor). Jag har tusen olika smeknamn till henne och alla är så jävla bra så jag varierar. Flipper tycker jag också passar jävligt bra.
Nej nu måste jag lägga mig i sängen och försöka sova. Min mobil verkar vara borta som allt annat i det här huset. Hoppas att jag hittar den.




SMSMSMSMSMSMS

Eftersom att vissa har tappat förmågan att svara på sms, så skriver jag här att MILLI ska möta mig 09.40 i gullmars imorgon! And bring my shoes

just say yes

Trött tjej i en trött värld. Igår såg vi på fame och jag blev kär som vanligt. Vad är det med töntiga killar som kan sjunga? hursomhelst drog jag och några andra vidare till collage, Där P&S stod och dansade med dj'n hela kvällen. Alla killar sprang efter johanna. Jag vet inte hur men det är alltid rika killar som jagar henne och Johanna was on fire(bokstavligen) hennes jacka började brinna, är man het så är man. Yasmin sprang runt där och var sexy som vanligt. Hon var den som ryckte in och släckte johanna. Vad gjorde jag? Jag var fett trött även fast att jag var den som hade låga skor på mig. På donken ska självklart tre killar börja hålla på och eftersom att jag inte är på humör och ber dom sluta störa kastar han pommes på mig? HAha johanna som är den mogna av oss stoppade vårt matkrig som skulle ha spårat ut. Idag har jag sovit pluggat sovit pluggat sovit och nu är jag vaken igen för lite plugg. Pusspåer!

Hahahhahahaha

Tänk att jag inte gillade den här bruden i början. Nu är hon en av dom jag har roligast med. Kärlek till dig Zarah





heeey

Igår var jag, Sara, Milli, Sushi och Yohanna på bio och såg Fame. Så jävla bra!!!!!!!!!!! Varför kan inte alla skolor vara så? Sen kom Richard och Karro hem till mig och vi såg lite film sen somna vi som stockar. Karro satt nyss och kolla sig i spegeln och sa: Asså ibland gillar jag solen och ibland hatar jag det.
Från ingenstans. Wierdooooo.... hahaha


FAME

Jaa igår var vi tjejer och såg FAME den var skit bra! alla måste gå och se den. Hade en trevlig kväll.
Idag är det massa plugg sen drar jag mig till Kista lite senare vid 5.

Dagens önskan:

Att den kommande veckan blir bra, och att alla prov går bra!



Good bye suckers!

GRYYYYYM!



Fett lack!

Asså jag blir lack på att det bara är jag som skriver på den här bloggen! sluta spela upptagna!
har städat idag och pluggat fett mycket känns det som, ska äta lunch snart med mamma och hennes två friends, sen blir det stan och bio för mig. Ska nog ta och kontakta min kusin också har inte snackat med Jarre på tre veckor typ, bad girl!.

Dagens önskan:

Att jag bodde i usa så jag kunde gå på Chris Browns Fan appreciation Tour! Där chris, new boyz och massa andra kommer att uppträda!
Life sucks sometimes!





Byeeee suckers and haters!

Funny SHIT!

HAHAHAHA kom på en liten grj som hände i veckan nyss måste bara berätta för er vilken knäppis till vänn vi har!
Vi sitter på trafiket ( ett mat ställe, med tjockis mat) och pratar om musik. Det var jag, milli, suzzi och amanda där, lyssna vad som hände ?

Jag- Du vet ushers låt 
Suzzi- VAA SJUNGER USHER ? 
Jag- ÄR DU DUM ELLER ?`VILL DU HA EN SMÄLL?`
Suzzi- Men vadå, jag trodde han bara var en skådespelare? (sussi säger alltid men vadå!)
Jag- nämn en film han har varit med i?
Suzzi- (hon säger någon random film)
Milli- VAAA det där är ahston kutcher!!
Suzzi- Jaa men vadå? vad sa ni då?
Jag- JAG SAAAA USHER ÄR DU DÖÖÖV?`
ALLA DÖÖÖR AV GARV!!!!!!!!!!!!!!

En annan händelse.......

Alla sitter i klassrummet och våran lärare förklarar vad vi ska ha för uppgift

Lärare- ni ska slå upp ordet ( vi säger boll för jag kommer inte ihåg vad det var för ord någon komplicerat iallafall)
Suzzi räcker upp handen- Men hur ska vi veta vad det där ordet betyder?

Läraren sa precis innan att man skulle slå upp ordet det var det som var uppgiften!! HJÄRNDÖD MÄNNISKA SOM VI BRUKAR KALLA DET!

PUSS SUZZI JAG ÄLSKAR DIG!!!! HAHAHAHA

HAHA nu ska vi inte börja ta upp saker som Alicia har sagt som är ber än dumma och milli för den delen! jag är den smarta i hela gruppen!

To MUCH update from me !

HAHAHA gud vad mucket jag har updaterad den senaste timmen, men ingen anna jävel gör ju det så jag måste.
Såg ni idol? vad tyckte ni?, jag tycket dt var s´kit bra många var jätte duktiga men ramhi rabih eller vad fan han heter SUGER hur fan kan juryn såga allt det där om honom att mj var där ikväll! det var ju fan en förolämpning mot MJ hur kan dom jämföra dom ? AJA RESA VAR BÄST HON ÄGDE ALLA, Erika var också bra och han den där andra snubben kommer inte ihåg vad han heter men han var bra.
Glömde berätt att jag fick en DAMN hot klocka av min bror här om dagen lila/svart Item klocka HOT HOT HOT. Själv köpte han en röd/svart.
Imorgon blir det fett med plugg sen Bio med the girlzzzzzz!

Här kommer lite gossip update också! för alla som gillar det! ( SUZZZI eller ska jag säga GUZZZ)

Beyonce looking good in TOKIO




Angela simmons var ute på stan med henne BOO som inte är så fiin! Måste bara berätt att ajg har hört att jag ska lika henne asså inte till utseendet jag är snyggare hahah skoja men till beteendet ska jag vara lika grazy som henne. Ni som har sett daddys girls och run's house kanske får någon bild av mig nu.


Skillz och A.

Leona Lewis blev slagen i onsdags under en book signing, av en tidigare tävlande i x- factor, den tävlingen som hon vann. Han gav henne en fett höger eller det kanske var en vänster men iallafall hon blev slagen. Fett synd.
Ni som inte vet ska hon komma till sverige och uppträda på Rosa bandet galan. GLÖM INTE ATT GE LITE PENGAR TILL BRÖST CANCER. Jag har förlorat en av mina närmaste i just denna sjukdom R.I.P Jag älskar dig!



Bara sekunder innan det hände.....


Efter....

Thats all :)

Smell you later!


MÅSTE BARA SÄGA!

ASSÅ VISSA SOM ÄR MED I IDOL GOOOOOOOOOOOOOO HARD OR GOOOOOOOOOOOOOO HOMEEEEE!


RIGHT NOW!

JORDIN SPARKS PÅ IDOL! MEN WHAT DAAAAAAA FUCK KEVIN FUCKADE HELA CHRIS BREEEZYS DEL!

FRIDAY!

CHA CHA! (skoja), hej alla söta!

Idag har det varit en bra dag förutom på franskan där våran lärare var lite hårt mot vissa, Åt jätte god lunch tillsammans med alicia, grillad kycklingmacka mums med massa grönsaker och pasta. Efter skolan träffade jag och milli Nadja gick till sabis och köpte bananer och bröd hahaha riktiga apor! Sen träffaste vi Alicia i sneakers n stuff hon snackar verkligen med alla, det var massa människor från england som hon pratade med. HAHAH sen drog vi till danscenter för Alicia och Nadja skulle dansa så vi hängde där med dom ett tag. Nu är jag hemma och har varit hemma ett bra tag, ska börja göra pasta snart så jag kan äta och skriva min historia uppgift så jag blir klar med den. Det är iallafall mitt mål!

Hörs sen bloggen!



Hot mami!

i may never find...

Hej alla söta! Idag är det vilo dag, för nästa vecka har vi nämligen massor att göra. Lite prov hit och dit och eftersom att jag är så jävla lat behövde jag den här dagen till att göra ingenting. Psykologi provet idag var nästan bara roligt. Här satt jags om en idiot och pluggade när jag egentligen inte hade behövt göra det. Vår lärare gav oss svaren och typ bad oss att fuska, shit. Mötte nyss och shawty isa Ten(semra) och tog en shegotit. På lördag ska vi se fame och jag längtar, jag vill ju se upp men det får väll bli en annan dag. Nu blire the hills, the city med tee och smögåsrån. Avendjsuk sara? YOU SHOULD BE :)

CELEB!

Jaaa lite celeb gossip ska ni få också!

LIL WAYEN ska få en till son kan ni fatta det en till han fick en för typ en vecka sen, det visar sig att han har gjort två brudar gravida på samma gång!



Här är bruden med blått och lila hår fint! NOT

Sen har vi lite gossip om rihanna, Som jag skrev innan ska hennes album släppas den 23 november för alla människor som inte kör på de olagliga handlingarna. Och den 23 november ska hon också uppträda första gången själv sen den stora grejern med Chris brezzzy!


Fin!

Random bilder här nere som jag hittade på celebs!

P.diddy med sina tvillingar, skit sötaaaaaaa!

Sen har vi............

Cassie som jag abslout inte gillar efter naken bilderna hon är ju ÄCKLIG!
"Hennes karriär som sångerska går ju åt skogen så då försökte hon sig på porren men det gick ju inte heller!"


what's up?

Sitter här i mitt rum och kollar på comedi fight club jätte roligt hahahahah. Har pluggat fett på franska läxan fast jag fattade typ ingenting texten man skulle översätta var skit svår så jag tog hjälp av min kära mamma men det gick inte så mycket bättre för hon vet inte hur man ska förklara för mig och jag blev fett irriterad och skickade ett sms till Alicia där jag skrev att alla här hemma är HJÄRNDÖDA. Ialla fall vi hade skit kul på lunchen idag satt och härmade alla i klassen hahaaa sen råkade hon som jobbar på sandys spilla vatten över hela vårat bort samt över milli, hon skämdes skit mycket men snälla som vi är sa vi att det var okej och sen fick vi gratis chips, chipset satt fett bra efter den tråkiga rättskunskaps lektionen vi hade till kl 5. Nu ska jag fortsätta kolla på tv pusssss

P,S Rihanna har skaffat twitter så nu följer jag henne där, Och hennes album släpps 23 november tror jag!


Roar miiig

Jag har alltid älskat Zlatan. Asså han är från Skåne, är en riktig man, brunt hår, stor näsa, bra på något och alldeles underbar. Och jag har alltid ogillat Peter Jihde... KOLLA HAHAHAHAHA.


Alla videos på YouTube är skit sköna. Hahahaha

Hey guys.



Jag är inte död. Wowowowo

superstaaaaaaaaaar

Kom nyss hem på donken och jag måste säga FYFAn vad det är kallt, jag kan ju knappast skriva... Det finns en stödare på donken som är jätte läskig, varje gång jag är där ska han hålla på. Han tycker att jag är otrevlig för att jag inte vill prata med honom och säger till semra att jag är hans african queen. Tänk om han var snygg. Allting skulle ju vara så mycket bättre då. Nu ska jag läsa lite psykologi och sen SOOOOOOVA. Har alicia dött eller? Länge sen man läste något från henne. Idag fick hon damp på alla i klassen eftersom att alla är så himla hjärndöda men jag förstår henne..

en gång hade jag en mobil och kameran älskade mig. Nu har pappa den mobilen och raderar alla bilder jag tar....

Today!

hellooooo:)

Sitter här i mitt iskalla rum, tror näsdtan det är kallare än vad det var hemma hos milli förut. Iallafall kollar på grays istället för att plugga, känns som om jag kan allt men ändå inte vill inte plugga mer för då kommer allt fucka sig i mitt huvud!. Idag var det en skiiit lång dag i skolan men den var rolig ändå. Efter skolan mötte jag min kära broder i Slussen sen drog vi in till stan och kollade på grejer, När jag stog och väntade på min bror i slussen satt det två fucking äckliga blattefjortisar på bänken och försökte få min uppmärksamhet genaom att säga
- TJA
- Hör du inte eller?
- Blatte
-fjortis
Asså jag ville gå fram och ge dom en FEEET höger men jag höll mig tyckte så synd om ena tjejen hon hade såna där flätor man hade när man var liten i hela håret asså dom som inte ens är inbakade.Och den andra tjejen hade vita stövlar BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ import varning!!!!!!

Nu ska jag fortsätta kolla på greys 

kisses


Good Night!

Japp sen uppdate! Vi har varit dåliga på att uppdatera alla tre, det kan bero på att vi har massa läxor och prov så vi hinner bara inte Sorry!
Iadg var det en CHill mac bill dag i skolan kort som fan vi kollade på en film på franskan jag tror jag fortfarande inte fattar vad den handlade om där stt jag i 2 timmar och 40 min sen på slutet så skriver som lite text om vad som hände sen är den slut inget dramatiskt slut som jag väntade på inte.
Efter skolan gick jag och milli till tyresö bibliotek, joo tack jag vet vi är nördar( NOT) första gången på år typ. Vi bokade en grupp sal och satt och åt godis pratade och pluggade, skit bra gick det.

Nu ska jag sova

puss



FOR REAL, FOR REAL THATS JUST NASTY GIRL!
Seriöst detta är INTE attraktivt någonstans. och det kan fan heller vara med fött?!

i dont understand

Jag är trött, riktigt trött! Idag var jag ledig och joe kom och gjorde satt jag fick ont i magen som vanligt. Att han kn låssas lyssna på mamma och försöker vara intresserad av det hon säger.. HAHAH jag fattar ju endå ingeting så jag har redan stängt av öronen. Jag har märkt att jag inte gillar folk, jag kommer väll typ dö ensam. Det är helt sjukt, jag börjar bli trött på folk haha speciellt absen. Snälla låt mig va! tack hej det var allt från mig.


bow weezy on the tyra show



så underhållande, hahahah

TÖÖÖÖÖNGAAAAAAAAAA


Låten är så sorglig!.Han är inte över henne än!

Jätte bra låååååt!



CHRIS BROWN IS BACK AND HE GOOES HARD!

whatever it takes i try

Om jag kunde och fick vara helt ensam skulla jag välja att vara det. Pappa har redan börjat tjata på mig, ska u inte plugga, stäng av tvn om du inte tittar, sänk volymen du väcker grannarna, ska du inte sova DET ÄR JU SENT?
FUCK OFF DUDE, jag har varit helt ensam i en månad och det var toppen. Inget tjaffs och jag gjorde allt MY WAY... MY WAY OR NO WAY. hm pappa ska nog få se. Inte för att han är sträng utan han ska alltid hålla på att retas och han vet exakt vilken knapp han ska tycka på för att irritera mig. Och jag är ju inte så himla go och glad när jag är hemma ska jag säga er. Min syster säger att jag är ett monster men så farlig är tycker jag inte att jag är..
Då är det de att man är ledig imorgon WÄÄH fuck u all bitches. Det är så värt att gå på italienska. Gör ingeting, inga läxor och alltid får vi sluta tidigare. Jag är nog världens största smörpaket och det är svårt att inte charmas av mig HAHAH. Sara slänge ut en kommentar om att jag är taskig? JAG ÄR VÄRLDENS BÄSTA måste jag bara säga, man får väll säga att man avgudar sig själv? han från idol gjorde ju det. Alltså när alla era såkallade "vänner" sen stabbar er och jag är den du vänder dig till. Dont forget, cuz i wont. But i will forgive.....


100 TUSEN FULA BILDER

Jag tror faktiskt inte att prissis kamera gillar mig, det är ju bara en massa fula bilder... Här har ni iaf 100 tusen bilder från i lördags.








Nu tror ni säkert att jag är jätte ego och bara lägger ut de bilder som jag är med på men det är jag inte, jag lovar! Perez skickade endast de bilder som jag var med på, jag vet inte om hon är snål eller trött. Jag chansar nästan på snål? HAha MUCHO LOVE


Stress Stress Stress!

Jag är fett stressad, fett med PLUGG!!! Det ända som går runt i mitt huvud nu är plugg, plugg. plugg, vaaaa är provet på onsdag. Jag trodde nämnligen att provet var på torsdag min lärare är DUm man fattar inte vad han säger fett seg i sitt huvud!, I allafalla ska börja plugga när jag är klar med det här inlägget. Jag var i stan idag efter skolan gick runt i gamla stan och letade efter ett kontor med Nadja vi hittade det fett lätt den här gången kan bero på att vi hade karta och bild med oss. Intervjun gick super bra! Både jag och Nadja fick jobbet! SHOOO grymma vi är! hahaha nej men behöver the money. Imorgon börjar jag 1 och slutar 3 sköönt för då kan jag plugga på morgonen och efter skolan med Millis.

Puss alla snälla!

Dagens fråga!!!!

Do we miss her like this?




Or do we like her like this?



???????????

to tired to write so here you gooooooo








Jätte trött, orkar inte skriva så ni får en massa gamla bilder!!

COK HAPPY LÄN




TWITPIC

I dont know what to do or what to say............


Chris Breeezy

You call it madness but i call it love.

Med inga förväntningar alls blev kvällen off the hook! Sena som vi tyresö tjejer var han vi med en snabbis på wook house och sen hela kvällen på Collage. Med togan dansades bakom mig, Kodjo till höger om mig, Sucre från prison break till vänster om mig, Världens snyggaste kille framför mig och yasmin under mig. Jag hade glömt bort hur snygga killar det fanns och hur fin stil folk har. Det är något med kineser som kan dansa. Som sara sa hittade jag den perfekta killen igår. och jag började tänka VART FAN HAN HAR VARIT I HELA MITT LIV? Sara tycker att jag har en konstig killsmak men detta skulle hon vilja smaka på! Det kommer massa med fula bilder och videos när sega priscilla skickar dem till mig, eran helg kan inte ha varit bättre än min eller??

HEY TO THE HATERS!

What's up?

Har pluggat hela dagen idag inför psykologi provet :S, men det känns bra att ha gjort nästan alla frågor så behöver jag inte göra det i veckan provet är på trosdag så jag behöver bara banka in allt i huvudet.
Igår var det en UNDEBAR dag hade skit kul med Amani och Maha i satn sedan drog vi till Sundyberg till Amani hela feta släkten var där plus många som jag inte hade någonaning om vilka dom var med det var skit kul. Fick skjus till gullmars så jag och mamma slapp åka hela vägen sköönt!
Men nu ska jag snart börja fixa mig för ska börja dra mig till Kista om 30 min och träffa alla söta!

HAHAH fick ett mess av milli igår natt att hon hade sett den perfekta killen till mig och henne hahha vem vinner kampen om honom tror ni?

Byee all the haters hahaha !


Jag, Alicia och milli förra hösten/ Vintern

Hihiihihihi

Jag tror inte ni förstår hur bra HIGH SCHOOL MUSICAL var igår!!!! Glöm att Kevin Borg inte kan så bra svenska och att tjejen har en fet dialekt. Dom dansade så bra och sjöng fint. Det kändes som om att jag var med och jag ville bara hoppa in på scen. Jag sjöng med i alla låtar och pratade med alla barn. Dom tyckte att Kevin Borg lät konstig hahahaha. Stackars små barn. SEEEEEEEEEN när man tror att allt är slut så kysser dom varandra!!!!!!!!!!!! DRAMA DRAMA!!!!!!!!!! Kevin Borg har flickvän. Jag skulle bli fett avensjuk om jag var hans flickvän!!!!! Måste bara säga det här. Kevin Borg är het. Inse det bara.

i found heaven

Tja! Milli här, och jag har varit jätte dålig på att skriva.. FÖRLÅT men nu kommer jag igång igen i promise. Fredagen var bäst. Jag älskar mysigahemmadagar fast än att det är meningen att gå ut och skaka på rumpan när man får lite ledigt. men det gjorde vi ändå. Eftersom att jag har magic fingers hittade jag en kanal på prissis radio som endast spelade soca/dancehall låtar ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH hahah videoinspleningarna får ni sen. Jag har faktiskt inte skrattat så mycket på länge. Det blev en norra sköndalmc senare också så det jämnade ut våran träning.Idag kommer mina älskade föräldrar hem. WOHOOOO!!! och så firar vi johanna också, så vi får se vart kvällen tar mig. Nu måste jag springa till bussen. PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs

WEEKEND BREAK!

Lördag idag, super skönt! vaknade faktiskt kvart över 8 i morse fatter ej varför, men jag blev skit sugen på ballerina så jag gick upp tog ett glas mjölk och gick in i vardagsrummet, där satt min bror som hade samma tanke som mig hahahah han ville ha ballerina kex så han vaknade också, där satt vi ett tag och kollade på ALL of US det är skit bra man garvar ihjäl sig åt dirk! hahhaha. Sen somnade jag om igen och nu vaknade nyss måste börja klä på mig ska träffa Amani, Nadia och Maha i stan bussen går om 30 min :). Senare blir det Chill hos Amani i Sundbyberg. Fan vad jag vill boo där DISSSSS PÅ TYRESÖ!

Puss ha en bra dag!




Paris 2007 :) good times!
Börjar faktiskt sakna det även fast jag var där 4 gånger under 2008 också!


Saturday wiiiiieeeeeeeee



Ofta ni inte garvar nu. Sjuka människor hahahahaha.


Såhär ser jag ut när jag ska träffa Kevin Borg och njuta av High School Musical. Sen blir det en ny BH och äta middag med min fina moster och ikväll blir det SOLNA hiphop kväll. WOWOWO.
Pussssssssssssssssssssssssssssss

Friday

Träffade Ida som fyllde år och tog en fika med smörbulle. Jag dansade Hiphop med en vikarie och Hype som är assvårt. Drog till kyrkan till alla fina människor och åt glass och chips med chokladsås. Vi diskuterade fett intressanta saker. Jag, Stefan och Robel tog en promenad till slussen och somnade in runt 2. Skön fredag!

Mina fina leopard tights från H&M Divided och fina stora svarta tröjan från VILA.


Tooooordags

Det här var i Torsdags. Vi spelade innebandy på gympan och åh vad jag saknar det. Vill börja igen. Sen lekte jag på fotolektionen.










TIPS

Nu ska jag berätta mina allra bästa tips och dom är skit billiga


Asså den här duschkrämen. ooouuuuffff. Man luktar så gott. Speciellt för mig som har stinkiga fötter.

Istället för mina ägg som jag hade i håret är den här hårinpackningen en av dom bästa jag prövat. Alltså värt priset.

Förbrukar en sån här per vecka. Len len len.

Vi har 2 stycken hemma och allt från apoteket är värt.
 
Jag har alltid hatat luktdeodoranter för jag får så ont i armhålorna men den här luktar så fräsch och håller hela dagen.

Omega3 tar jag varje dag och allt mår faktiskt bättre! Jag har blivit skit bra på matte.

Jag har ju extremt konstigt och fluffigt hår men när jag lägger i det här mousset så blir mitt hår fint och lockigt.

Frissar ner håret som fan. Ååååååhhhh älskar dig jätte dyra produkt.

Alla har en sån här. Dom som inte har råd med dyrare iallafall men den här funkar för mig hela tiden.

Så billig och så bra.

Shit vad bra tiiiiippppppsss och vad billigt!!!!


Songs!

Jag diggar dessa låtar HÅRT!



ASSÅ hon är ju bara för bra tänk att hon sjunger live. Hon är skön! man blir så glad av den här låten också.



Lil wayen IS KILLING THIS SONG! han är bäst. Sen chris såklart!

SAY HOOO?

Soulja boy blev arresterad av polisen i ATL igår!, för att ha smitit från polisen. BAD BOY!



HAHAHAH

FRIDAY!

OHHH YES! idag är det fredag såå skönt!. Det har varit en chill dag i skolan inte alls mycket jobb, engelska är nog den roligaste lektionen under hela veckan våran lärare är super bra! Åt tacobar till lunch mycket mycket gott jag orkade inte änns äta upp. Jag, nadja och milli gick runt i stan efter skolan fick med mig en stor halsduk från zara ett par bling örhängen och underkläder sen satt vi på MC och fjantade oss som vanligt medans vi tryckte i oss massa mat.
Ikväll blir det mys med mamma ska kolla på mystic river som kommer på tv och äta popcorn och godis-

Ha en underbar kväll allesammans!




Kolla vad grym jag är på att flippa en saras special omelett....


Goodnight

Jag måste sova. Förlåt. Har 1000 bilder att visa er.

Goodnight

Jag måste sova. Förlåt. Har 1000 bilder att visa er.

Goodnight

Jag måste sova. Förlåt. Har 1000 bilder att visa er.

Q

INga nya skor men en grå stor halsduk från zara. Jag är sjuk, eller tror att jag är sjuk. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, men snart kommer selam till mig och gör mig sällskap. Mamma och pappa kommer hem på lördag(i can't wait) och då blire fäääst. Eller?
Jag tycker synd om alicias barn, om hon nu kommer få barn. Hon vill ju döpa sin unge till Semla. Kul att få en egen dag och så men om regeringsrätten inte tyckte att Q var ett passade namn så undrar jag hur det skulle bli med semla? Singing Be på G och celeb vet jag fan inte om dem är...


Dead and gone

Äntligen klar med läxorna, eller jag är inte riktigt nöjd med mitt franska brev jag skulle skriva så jag ska puttsa på det senare ikväll. Ska dra mig till pappa snart chilla lite spela Wii :) , min mage känns lite bättre iallafall.

Glöm inte att titta på INLÅST på tv4 ikväll 21.00, väldigt intressant program fast det är synd om killarna som är med.


Lil wayne hade konsert i london igår!

Jay-z hade konsert i Norge igår också, beyonce var med på den resan........



Hot

Man kan fan inte tro att det här är Sveriges Prinsessa. Wawawawawa boooom booom paaaaooow



Time to smile



Forever ever ever!

Hello:)

Idag har det varit en seg och tråkig dag, har mått så jävla dåligt ont i magen bläääääää på det, så jag gick hem tidigare. Sen dess har jag bara suttit och sofftat ska göra mackor snart,måste plugga efter det, har engelska läxa och franska läxa tills imorgon. Lite shopping imorgon efter skolan med Nadja förhoppningsvist. Hoppas jag får pengar av pappa ikväll :)

Det blev jätte dålig uppdatering igår för att jag hade inte tid att sitta vid datan var så sjukt trött och min brosa satt och höll på med datan i mitt rum, för jag råkade fixa virus på hans :/ och jag tappade mammas bärbara data i golvet så den gick sönder. UUUUUUPS fan va rädd jag var den den dagen! Men hoppas jag får en ny data snart.


Puss ha en trevlig fortsättning på dagen, uppdaterar mer ikväll.

Ps. jag var inte på jobb intervjun för att jag hittade inte stället så jag gick runt i gamla stan i hundra år utan att hitta kontoret hahahah misslyckad.



I will kick your ass.










Det har varit en bra dag igen, pluggat rejält (eller mer än vanligt), har tränat, ätit middag med min syster och nu ser jag på Greys. Som är så himla bra. Jag ska ge er massa skönhetstips snart. Har skrattat med Suz idag men mest åt Wesam som går i vår skola. Han är crazy. What up doooog? Hahaha




wääh

Sov morgon imorgon och gissa hur glad jag är? Right now sitter jag och kollar på Desperate housewifes. Jag verkar ju vara efter i varenda jävla program och jag undrar hur det gick till för jag var väll ändå den som satt och väntade på att de nya avsnitten skulle komma ut? Tydligen har det ändrats..


Skit fula naglar men little miss sunshine rihanna what happend 2 U????

MMMmmmm

Shooo!

Nu är jag klar med allt som skulle göras, Mamma roppade precis på mig och frågde om jag ville ha glass Tjock som jag är tackade jag såklart inte nej. HAHA den här veckan skulle vara en nyttig vecka men det har ine gått så bra köpte godis igår, massa djungelvrål jag är beroende av dom! sen åt jag hamburgare idag, aja skit samma. Mitt hår är platt som en..... något platt. Nu ska jag fixa mina kläder tills imorgon.

Goood nightzzzzzzzz



Så här platt är mitt hår nu! LYckat

Annas brukar det se ut såhär

Hard work work

Idag har det varit en jävligt jobbig dag, tror inte jag har tränat såhär mycket på år och dar haha, först hade vi orgentering i skogen srang/joggade/gick powerwalk i 2 timmar, var helt död. Sen efter det gick jag hem till mina kusiner chillade där och åt middag åkte hem till pappa efter det och spelade WII, Det var så jävla roligt. Fast min pappa satt och kritisera mitt spelande hahah han tror han kan bättre, knäppis! Har precis stigit in i mitt kära rum ska duscha, för att platta håret sen innan läggdags. Imorgon är det en låååång dag och jag måste tänka på att ta med mig frukt eller något till skolan så att jag inte somnar som vanligt, sen ska jag på jobb intervju efter skolan, HOPPAS man får jobbet behöver pengar till shopping och egypten resan i jul förhoppningsvist med pappa och min bror!

Puss alla kära läsare, FORTSÄTT LÄSA!



Lite fucked up ansikte men men den bjuder jag på!

hahahah föresten min pappa frågade om jag hade fuckbook idag ( han menade facebook) jag DOOG av garv!

Shoes






Ouuuuffff. Vet ni vad jag tycker vårt CSN kort borde ha rea på? SKOR! Varför har ingen tänkt på det innan? Vem behöver rea på en dator liksom? Damn you shoes that lives in the US.


It is my time now

Sprang 2 timmar idag, vet ni hur länge det är? Kan inte ens fatta att jag orkar gå. Drog och köpte den efterlängtade klockan och två tröjor. I love. Ni får se imorgon. Ikväll ska jag äta soppa, försöka plugga lite och se på Despreat Housewifes!!!! Fan vad jag älskar hösten. I helgen fyller Ida år och då ska jag och Lycke planera något fint och roligt sen ska jag på High School Musical och på Hiphop kväll och det är choklad utställning!!!! Längtar tills helgen.


A for Alicia

INGET

Sitter hemma och prissi och degar. Semra sover med puma och prissi pratar i telefon med valen och kan då inte vara i närheten av oss. Undrar faktiskt vad hon håller på med. NU lite bilder från helgen..

jag och aida(min kusin från norway)
Ja helt döda, och vi var ju faktiskt ute och dansade med converse medans alla andra dog.

hey hoe lets GO

Äntligen börjar det bli lite varmt hemma hos mig. För er som inte vet så har jag frysit ihjäl i typ två veckor eftersom att det var något fel med alla element i huset. Så ingen jävel i huset hade värme. Jag undrar vem som inte har klagat på att det har varit kallt hemma hos mig... Och självklart ska allting fixas när mina förläldrars hemkost börjar närma sig. Gick hem efter lunchen och trodde att jags kulle få sova men nej Semra och Prissi plingade och plingade tills jag var tvungen att öppna dörren. Jag fick längre inte sova och när jag blev pigg så somnade dem. Så himla söta tjejer...... Efter det blev det lite mys och nu sitter jag här helt ensam igen. Jag vill att mina förläldrar ska komma hem så jag kan klaga lite och att någon ska tycka lite synd om mig.. För nu verkar ju ingen BRY SIG!


HAHAHAH det är inte många som förstår sig på min humor!!!

I will try

Började dagen med världens bästa engelska, hade matte, åt god mat och hade historia som slutade 5 min tidigare. Hann äntligen vara med bästa Karro. Vi gjorde pärlplattor, jag åt hennes all hennes mat och skrattade. Vi ska på high school musical på lördag och på måndag fyller skruttet år!!!!! Om ett tag ska jag träna och nu ska jag försöka plugga lite och sen gå ut och fota tänkte jag. Fan vad vilken bra dag.







(jessica är kortast i vår klass!)




Ikväll är det svenska hollywood fruar. Kvällen verkar bli ännu bättre?

A for Alicia


OH OH OH SHE GOT THAT FREAKUM DRESS ON!




New WEEK

Skoldagen var kort idag hade bara 2 lektioner, historian var frivilig man kunde jobba på valfritt ställe så jag drog hem. Har ätit en sjukt god bulle som mamma köpte till mig med mjölj och en persika, fast jag tror jag är allergisk mot persika det kliar i halsen och mitt tandkött har svullnat lite, NASTYYY SHIT!

Här kommer bilderna från helgens shopping-







 

Japp det var nog allt. Men ska shoppa mer!!!!


I wanna run

Jag känner mig som en riktig nattuggla men jag kan verkligen inte somna. Jag sitter och trokar bort tårarna från greys, varför kan inte allt bara vara bra? Jag hittade den perfekta låten som jag inte visste hade en video.

lite kärlek från mig!


I dont want a broken heart
And I dont wanna play the broken-hearted girl
No broken-hearted girl.....
Im no broken-hearted girl

some deep shit

Efter att ha tittat på de greys anatomy avsnittet jag missat började jag tänka på min bästa och sämsta upplevelse. De dåliga och de bra gick hand i hand tills de dåliga övervägde de bra. Då fanns det inget kvar att göra.
Jag både saknar och hatar det än idag. Att gråta löser ingeting. Vi kunde inte vara vänner, det gick bara inte. Det är nu jag förstår att jag älskade det, jag älskade DIG....


now or never

Detta inlägg kommer att bli ett väldigt kort inlägg. Jag är inte alls på humör, det är kallt hemma och allting är pissdåligt!


jag och älsklings togan :)

HuvudVÄRK!

JAG DÖR mitt huvud gör fett med ont, jag fattar inte änns varför jag skriver just nu!. Ni får uppdate imorgon istället för jag dör verkligen. Imorgon kommer bilder på helgens mega shopping.



Fett trött!


Clocks





Så cleana klockor!!!!!!!! Från Item och jag ska skaffa mig två av dom här färgerna. Iiiiiiiiiii

Me and Mills

 
Kolla vad små




Oftast är hon glad på mig


Men när jag är jobbig vill hon döda mig. Som t.ex. när jag skriver Jesper på hennes ritblock. "alla blir sura över sånt jaaaajaaaaaaaaa så normalt" Hahaha

Oxen <3


A girl in every high school!

Tjena.
Vi verkar jätte dåliga på att skriva den här helgen och det är väll för att alla är så himla upptagna av allt. Fast det har inte hänt så mycket den här helgen. Dansade ju, umgicks med Sabrin, drog till Jamie, tog promenader och idag simmade jag på eriksdalsbadet och sen solade för 10 kr!!!! Vääääääärt. Fast jag är inte brun. Jag såg världens sötaste unge på bussen. Så ska min lilla semla se ut.

Kolla på den här videon från när vi var i Italien. Ingen lyssnar på Stefan, hahaha.
http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=156809221030






Uppdate

Shooooo idag har det varit en bra dag! men jag har varit sååå seg och trött. Har precis kommit hem från blålinjen, först var jag hemma hos min kusin Nadia vi kollade på tv hela förmiddagen sen tog vi våra rumpor till kista och träffa våra kusiner gick runt lite, men var så seg i huvudet ville bara hem så jag åkte hem. Har ätit mammas kina mat och kollat på taking the stage på mtv medans jag väntar på att milli ska komma över och softa lite här.

Hoppas ni har haft en bra helg!



hahaha fett konstig Flicka på bilden( det är jag)

Favorite



Det här är min absolut favoritbild. Fan vad jag älskar den. Hade precis fått min första kamera. LOVE LOVE LOVE.

Kanye


Han är ändå den bästa.


Rolling Rolling

Holaaa.
Igår dansade jag i 2 timmar som var soft men jag har märkt att jag hatar att dansa när folk kollar. Jag blir skit nervös, måste öva upp det. Nadia var också där och hennes lås var fucked up så vi fick inte ut våra saker. Hon krigade i 100 år för att få upp det men tillslut knipsade vi upp det. Ett lås kostar 30 kr Nadia hahaha.... Jag åkte hem till Jessica och åt apelsin, tacos, glass med varma hallon och snacka tjejsnack. MYS på högnivå. Nu ska jag dra mig till Tyresö och köpa en chailatte på vägen. IKVÄLL SKA JAG HITTA PÅ NÅGOT RIKITGT KUL.

Promenad snygg!

Höstmys snygg!

A for Alicia

Stress Stress Stress!

Jag måste skynda mig, ska på SWEET 17 idag det ska bli så kul! Måste iallafall fixa mig nu, bilder kommer imorgon. ( såg en skit söt kille idag, kär (a). Skoja men han var söt.



Jag önskar jag hade den här kroppen då skulle man aldrig ha panik över vad man ska ha på sig.

Behöver jag säga något mer??


Stop Teen fighting

Jag såg nyss en video som berörde mig jätte mycket, i videon får man se hur två gäng i Usa slåss , i gängen är det ungdomar som är runt 16 år gamla. Allt i videon är kaos alla skriker man ser hur folk slår ner varandra alla tjejer skriker som fan att killarna ska sluta. Detta hände direkt efter skolan ( dom går på gymnasiet). Man ser även hur en kille blir nerslagen på marken, vad man då inte vet är att killen dör på direkten när han ramlar några springer förbi och sparkar på honom bara för att....Sedan går det fram ett antal personer för att hjälpa killen och inser då att man inte kan få kontakt med honom, allt var så hämskt! tjejerna skriker i panik att deras vän ska vakna och att snälla svara på dom men får inget svar. Jag darrar typ när jag skriver nu för att det var så läskigt och se hur allt gick till.

Killen som dog var 16 gammal, duktig och positiv kille som var snäll mot alla, han försökte stoppa våldet men blev istället dödad. Kan inte förstå att det kan gå så långt! :(



Derrions mamma och Derrion




all i wanna do is.......

Det är skönt att man har fina vänner. När allt är bajs så finns de alltid där, när man är på dåligt humör får dem mig att skratta. VILLE BARA SÄGA TACK!! Satt faktiskt och tänkte på hur kul det skulle vara att ha mig själv som kompis. Gud vad jag skulle ha skrattat men man kan ju inte alltid få det man vill ha.


Här är då sabrin. Visst ser hon ut att ha det bra? Det ser faktiskt ut som att hon njuter, men i själva fallet "tvingade" han henne att sitta där. Men jag vet inte riktigt om jag vill tro på det sabrin. TITTA PÅ HENNES MUN VAFAN hon skriker ju KYSS MIG!!. Hon kommer säker att döda mig men det är bara kärlek sabrin glöm inte det <3<3
Jag undrar faktiskt hur jag lyckas blunda på alla bilder som vi tog i berlin. Alicia vägrar släppa Jesper eller vad han nu heter. Hon byter bakrundsbilder på min mobil och skriver på min bok att jag älskar honom. Men vem är det egentligen som älskar vem? Ta och fundera på det nu Alicia!!

Good day!

Hejsan!

Kom hem för ett litet tag sen har ätit jätte god middag och duschat, sitter och väntar på att inlåst ska börja på 4an så jag kan kolla på det medans jag plattar håret. Idag var det en chill dag i skolan fast den va fett lång hade massa lektioner. Efter skolan drog jag och Alis till satan kollade lite i affärerna fick med mig en fett mysig halsduk och en tröja, soft!

Have a good day!


Okej?





Okej? lite väl vågat eller vadå?

Fotolektion every torsfdag



Fett god kanelbulle som jag inte fick :(






Hoppas Sabrin ser den här bilden. Hahahahaha


Idag ska jag chilla galet, dvs. te och mörkchoklad. Tjingeling.

somebody please help me!

HAHA livet leker. Gud vad jobbigt, jag hatar när jag gör pinsamma saker. Jag skrev ju till Rasmus.... Han svarade och blev vän med mig.... JAG DÖR hahahaha. Men tänk såhär grabbar..... En fett snygg tjej skriver att hon kan vara din. Vem skulle ha bangat? INGEN just det jag menar, då är det bara dags för mig att sätta på charmen och så kanske vi får ett väldigt söt unge, vem vem...


grabbarna står ju i kööööö vafan. Det är ju värsta ledet utanför mitt hus... (det är okej att drömma)


RSS 2.0