ITS ALL OVER

Det är över mina vänner, synd men sant. Men bara för att det är över betyder det inte att ni ska sluta älska mig!

you cant get enough off me

Allting är som bäst i stockholm efter kl 2 på helger. Jag skrattar lika mycket varje gång. Varje vecka hittar ju alltid fulla personer mig och ska börja hålla på. Satt på donken efter att vi hade varit ute, hade jätte ont i magen eftersom att jag ätit för snabbt och så kommer det en kille och typ sätter sig på mig för att det var så trång. Jag ger blicken och alla börjar skratta. Prissi tror det är hon som blir klämd och säger att det är lugnt, för dig ja skriker jag. Den här mannen eller killen försöker flörta men jag kan inte bortse från att han inte får in sina pommes i munnen, han hade svårt att få in den helt enkel. När jag sa så högt blev han inte så himla glad. I väntan på skjus hem börjar en kille som enligt honom var halv svensk och marockan(skit snack) sjunga suzzis galna men ändå älskovärda indi låt, som hon förlänge sedan hittade på eller vad hon gjorde för att irritera mig när jag spela harpan. Det kändes som att suzz stog framför mig och sjöng samt dansade lite, självklart hängde jag på. Killen visade sig var ett psyko som ville ha blattar, hans kompis ville inte vänta på en ryss för att han inte var svensk. Ibland är livet hårt. Och ibland är det inte lika kul att återberätta en historia. BUT YOU KNOW YOU LOVE ME.

U WANNA PLAY A GAME

Jag trodde att klaga det var min grejj. Nejnej, Sara har tagit över min titel. Inte nog med att hon lever i en förnekelse värld där allting är så himla bra, klagar hon på allt från mina jeans till vilka filmer vi ska se på. Inte kunde hon se New moon i söndags eftersom att hon inte tror på sånt, VAD ÄR SÅNT. Kärlek? men det gör inte jag heller. Så ska hon gå och se på den va, hon lekte cool och sa payback is a bitch men vet du vad, PAYBACK IS A BICTH, BITCH. The game is on. Du lever nu farligt. Samma med Alicia, hon springer ju runt och är kär i killar med blåtiror. det verkar bara vara jag som har lite vett i skallen. Vet inte vad jags ka göra. Har två vänner som är helt borta, föräldrar som aldrig kommer hem och en tv som bara visar SKIT program. Men jag löser det som jag alltid gör, tar ett djupt andetag, lägger mig i sängen tar kudden över huvudet och KD<ASDL<.HJBMNZ<,.XZ<ÄÅPÖOIUYDHJKLÖÄRESZXCVBN *and im gone*




mycket kärlek från eran drottning

ARG SOM FAN BLEV JAG HELT PLÖTSLIGT!!!!!!!!

FRÅN OCH MED NU! SLUTAR JAG SKRIVA PÅ DEN HÄR BLOGGEN FÖR ALLA SOM SKRIVER PÅ DEN HÄR HAR SLUTAT OCH DET ÄR BARA JAG KVAR! BLIR FETT IRRITERAD OCH JAG DRIVER EJ SÅ ALICIA OCH MILLI OM NI TYCKER DET HÄR ÄR ROLIGT SÅ ÄR JAG FULLT SERIÖS! ASSÅ SERIÖS!!!! ÄR SKIT IRRITERAD NÄR DET BARA ÄR JAG SOM SKRIVER. VÅDA JAG ÄR ALDRIG INNE PÅ DATAN OM NI HAR TID ATT SKRIVA PÅ ERA EGNA BLOGGAR KAN NI VÄLL ÅTMINSTÅNDE KOPIERA DET NI SKRIVER OCH LÄGGA IN HÄR! ÅÅÅÅHHHHHHH JAG BLIR SÅ IRRITERAD!!! RETARDS ( MILLI KAN INTE KOMMA IN PÅ DEN HÄR BLOGGEN FÖR HENNES DATA ÄR CP SÅ JAG FATTAR DET)
MEN ALICIA TA ÅT DIG!!!!!!!!!!!!!!!!! ( kommer inte svara på dina sms längre) HAHAHAHAHAHHAHAHH


IDAG

Idah var det första dagen på min fältstudie plats vet ni vad vi fick göra ABSOLUT INGENTING!!!!! ASSÅ INGET!
Fett med tort. där satt vi i 6 timmar på en soffa och snacka, spela spel, och pratade med en tjeje som jobbade där om hennes usa resa och lite mer . Jag drack fett med te så jag var tvungen att gå på toa hela tiden hahahaha fett pinsam jag är jag vet! sen åt vi lunch som jag köpte på ICA i hässellby asså RUTTET VAR DET RUTTET!!!!. det tar mig 1,10 min att komma till det där stället! fett ovärt att vara där i en vecka och inte göra någonting förutom att gå från soffan till köket sen tillbaka till soffan sen på toa. Iallafall kanske ska se NEw moon på torsdag, milli kommer döda mig för att jag skriver det här men Payback is a bitch!

HAHAHAHHA IM LIKE LMAF

JAG DÖÖÖR!
Kolla vad jag hittade på millis privata skit dåliga tråkiga blogg!
FAAN vad taskig hon är detta kan inte vara sant!

"Sara som alltid ska vara ärlig för hon har ju behov av att såra folk"

DRIVER HON?
 
Alla som känner mig kan inte inte kommentera och berätta vad ni tycker om detta?jag är den snällaste människan på denna jord! alla älskar mig!  FETT snäll är jag också! jag sårar aldrig någon,

NI SKULLE BARA VÅGA SÄGA NÅGOT ANNAT!!!

AMA'S!!!!






VAAAA SÖÖÖÖG JU!!!!!!!


Are you felling this?

VAD HÄNDE? Vad tycker ni om förändringen?





NU

WOWOWO

DAMN vad länge sen det var jag skrev någon!
har haft en liten paus för peronliga själ. Idag har jag inte gjort nått förutom att sitta hemma hos pappa och bakat bullar och sånt :) mysigt, ska sova här ikväll. Hade en trevlig kväll med nadja igår åt tacos med milli sen så tjockade vi oss hahahah nadja köpte gosis för 104 kr :o jaa ni fattar hur mycket det blev.

Men nu ska jag softa vidare good bajs


fuckfuckfuck

Tja, gymnasiemässan igår va skojj, något som inte är lika skojj är att jag ska se på dracula nu. GAH tror jag avliderrr

IM NOT DEAD

Ville bara säga att jag inte var död, har fått jätte mycket mail om vart jag försvunnit och det ska jag berätta nu. Jag kommer inte in på bloggen hemmifrån så jag får be andra gå in och fixa och det är inte alltid alla andra kan. Jobbigt men sådant är livet! what to do my niggaz, ingeting. Imorgon är det dags för mig och sara att ragga lite lammkött. LAHME LAHME LAHME eller vad säger du sara? Filk brukar ju gilla oss när vi är tillsammans. Vi får väll se hur många som vill börja i värmdö gym efter att jag och sara har fått säga vårt..


ps en gång i tiden hade sara en mobil som äskade mig jag blev hur snygg som helst på varenda bild. Inte konstigt att hon gjorde sig av med den snabbt..

YEEAH I GOT IT

Jaa ska jobba på gymnasiemässan imorgon med milli hahaha fett kul, om det kommer mycket människor!. Vi får faktiskt två biobiljetter, yes. Så alla 94 som ska dit kommer se oss. By the way jag bråkade med min Psykologi lärare idag blev så JÄVLA lack på honom seriöst han är ett psykfall! Suzzi stod och skrattade medans jag skrek typ sa lite grejer som inte var så bra för betyget tror jag. Sa att jag skulle gå till rektorn säga till honom att han är säst och att jag hoppades att han skulle få sparken hahahaha jag var sur okej? säger typ allt då. Suzzi tyckte det var skit kul iallafall och stod och la små komnetarer hela tiden medans jag skrek. Men men life is a bitch so i have to get over it. Har precis pluggat klart med milli per tele och ska gå ner till tvätten snart som jag hade glömt bort.




hahahahaha

H to the E to the L to the L to he O.


Till alla som hatar Chris brown HAHAHAHAH

HAHAH HATERS kommer inte sluta skriva om han LÄS inte om det stör dig!

Här kommer de 30 sek från alla låtar som kommer finnas på chris nya album Graffiti :D



Låter bra, Vissa är sådär faktiskt!

JAG ÄR BEROENDE AV.........................

Inte datan eller godis, tv:n eller något sådant utan Av


Jag kan inte sluta äta dom det går verkligen inte! Det roliga är att dom inte smakar så mycket.

Asså VAA

Det ska komma ut en film på bio som heter Couplesretreat, den verkar jätte rolig om ni vart på bio kan ni ha sett den på reklamen som håller på i hundra är innan filmen börjar. Iallafall jag ska komma till saken det brukar ju alltid sitta posters för att göra reklam för filmen men i UK så bestämmde de sig för att göra om orginalen och de tog bort två skådespelare som är med och det var inte vilka som helst, de tog bort dom ända svarta som är med Man ba WHAT vad tänkte dom med, det tog ockdå bort dom från listan där det står namnen på skådespelarna som är med. Kolla själva.


BALLASTE MÄNNISKAN ALIVE!!!!!!!!!

TRODDE ALDRIG HON SKULLE GÖRA DETTA HAHAH, HON VAR JU FLIPP TÄNK OM MAN VAR DÄR!

Beyonce live i LONDON 02, Uppträder med den halo den 16 November 2009

OMG

Hur många tjejer över hela världen är inte lite små kära eller något sånt i Trey songz, det kan bero på hur hans låtar är hahah men men iallafall Denna kille värkar inte ha någon smak på tjejer. Det sägs at han har börjat dejta denna tjej som var med i något reality program där hon skulle hitta kärleken men hon blev utröstat, Och så söt som Trey är så var han där för att fånga hennes hahaha eller nått. Det sägs också att han försöker att keep it on the LOW för att inte göra sina Fans ledsna.


Just Like Us or HATE us We don't really giva A F


HEY TO THE HATERS!

ASSÅ JAG HAR SÅ MYCKET ATT BLOGGA OM! Men vet inte om jag pallar lägga upp allt, det får bli mer senare ikväll ska iväg till bibblan i centrum för att träffa milli och plugga rättskunskap.

FIERCE!



Jag HATAR Lady gaga! Men hon var lite rolig i den här videon hahahah. Och B påminner om en viss person i början elle?

Good Night!



HAHAHA DEN HÄR DAGEN ASSÅ!


Och NEJ Alicia jag har inte skrivit allt som finns att skriva om Chris brown, det finns alltid något nytt! SOO DON'T BE JEALOUS CUZ PEOPLE WANNA REED ABOUT THE THINGS I RIGHT ABOUT. HAHAHAHAHA GOT YAAA

One two




Jag tror fan Sara har sagt ALLT som går att säga om Chris.

Aja, jag måste bara säga att alla på msn är fett dumma. Hur kan man gå på att klicka en länk där det står "Hey, you want free Ipod?" VARFÖR i hela friden gör man det? Dumma msn kompisar.

Har tränat, ska se Ullared och mätt efter mandelfisk. Catch you right back.


DON'T MESS WITH MEEEE, OKEY?


ANY mo*herFu*ker Wanna disrespect

Yall!

Kan någon bara ta en minut och kommentera och skriva vad som är intressant att läsa om på en BLOGG? Så man vet vad man ska bring to the table! SNÄLLAAAAAA

JUST NU

JUST NU SITTER JAG OCH KOLLAR PÅ GOOD HAIR FILMEN :D Skit bra!

Antigen är man stolt över sitt Napy, curly, afro hair



Eller så går man igenom ett helvete av PAIN och bränner sönder skallen på sig själv genom att använda relaxer för att alla andra ska vara relaxed när dom kollar på en. Det sorliga är att skit små barn också går igenom detta!(jag har aldrig gjort det) Håller mig till plattången.


Songs!

Många av Rihannas låtar har nog med Chris brown att göra, såg nyss en intervju med henne där hon berättar att alla låtar har med hennes liv att göra att det är personligt hela albumet, och att det var svårt för henne att spela in vissa av låtarna för att de var så personliga att hon var tvungen att gå ut ur studion så hon inte skulle börja gråta.
Men lyssna på dessa man fattar typ då. Orkar inte lägga upp alla från albumet men här är några.












WHAT'S POPPING YALL

Heeey!

Sitter och äter godis i mitt rum var så jävla sugen på det så min påse är typ slut snart hahah fett tjock!. Har varit i stan med nadja idag gick runt lite i affärer sen tröttnade vi på det så vi drog till Cafe 60 och fika , det var 3 gången den här veckan jag var där, illa! . Iallafall vet inte varför jag har tappat aptiten för mat har inte ätit bra mat sen lunch i skolan igår åt nudlar idag sen har jag inte ätit något annat fattar ej varför?.Måste se 2012 snart alla säger att den är sååå bra, typ bästa filmen men vet inte om jag ska tro på det hahah. 

Kolla den här videon tjejen sjunger jätte bra men det är något man störsig på, det kan vara tt hon hoppar runt som en groda? eller?



Ska lägga upp lite låtar som jag diggar från Rihannas album senare, SAKNAR NI INTE MINA GOSSIP INLÄGG LITE ?

I NEEEEEEED THIS RIGHT NOW



Och

lady you are my everything so listen to me

Vet ni vad jag tror.... Att trey songz är usel i sängen. Därför leker han att han är värsta sexguden och sjunger satt vi tjejer dör. Vi kommer ändå inte att få taste him anyways, det roliga är att om det var såhär skulle jag verkligen inte bli förvånad.
Men vet du vad trey om vi någongång(dröm) skulle komma till saken och du är sämst, så kan du bara sjunga fr mig så sköter jag resten av jobbet hahaha PUSS PÅ ER


gammal favorit

what, you want me naked?

Hey over there. Jag typ vaknade nyss, det är helt sjukt hur mycket jag sover. Idag vill jag hinkishklinkish men ta det lungt ni vet. Nä ni vet inte.. Hahah igår var jag prissi och semra killmagneter på vapiano. Sist vi var där började en kille flörta med prissi och igår börja två andra prata med oss och den han från förra gången blev sur HAHAH. Vi fick en hel skål med godis och prissi fick ge ut sitt nr, men djävul som jag är övertalar jag henne att ge honom dissarlinjens nr. Jag väntar bara på att gud ska straffa oss
Paranormal activity är den sämsta filmen jag sett på länge. Det är inte på riktigt för då kan man ju inte ha två olika sut, ett där on aldrig hittas och den andra när hon dör. JÄVLA MONGOS. Nu ropar mami för maten är klar.

Aj caramba!

Han som är med i rihannas nya video är inte det han från greys, han som nyligen har kommit in. Han som är så himla sexig och kaxig och var med i systrar i jeans 2. Visst är det han?



mmmmmmmmmmmm han. MUMS!! Synd att jag inte vet vad han heter men lord have mercy alltså. WOW!!

RIHANNAS

RIHANNNS ALBUM DÖDAR ASSÅ FETT MÅNGA BRA LÅTER LYSSNA!!!!!!!!!!!




PICS






Millis nya som alla trampade på idag!

Klocka som min bror köpte till mig!













Fett coolt ställe första gången jag har var på Stadsbiblioteket var i veckan!

Behövde chips för att plugga.

Mina naglar

fick nya adidas byxor av min bror i onsdags!

B-baller eller vad? Asså min strumpor var så fula!

Nu räcker det med bilder på oss!

FRIDAY!

Hejsan alla söta!
Sitter här i mitt mysiga rum och lyssnar på hela Rihannas Album som har läckt ut på nätet, massa låtar som är bra :)
Var och såg paranormal activity idag också asså den filmen var inte så bra som alla har sagt vet inte om den var värd att se på bio! Typ 1 timma och tio min var fett onödiga man somnade nästan men allt som hände på kvällen var nästan bra Slutet var bra jag skrek som fan i millis öra hahah var skit rädd men tror inte jag kommer ha några mardrömmar efter den iallafall. Har inget att göra imorgon vilket är fett konstigt brukar alltid ha något att göra planerat på lördagar känner mig ensam. haha.

Men ha en bra helg alla kanske lägger upp bilder från veckan senare om det går för det gick inte förut!


Äntligen är den HÄÄÄÄÄÄR!


Tycker att Cassie var fin i den, men hon var lite väl Överklädd hon hade för fina kläder på sig för att bara gå på gatan :P.
Asså är det meningen att Cassie ska vara rihanna?

I just have to give you this!!



Bra video förutom att henns hår ser ut som en MOPP!!!

höh

shulululu alla där hemma! För engångs skull känns det som att det man jobbat för verkligen lönat sig? haha nej innan jag drar några slutsatser vill jag ha tillbaka mitt matte prov. Får jag g på de provet slickar jag marken. Ett snabbt slick, men ett slick är ett slick. Hmmm JuSTE måste skryta lite och säga att jag fick MVG på mitt psykologi prov om han inte har sett fel för detta händer inte ofta va. Min och Saras dröm att bli b-ball players går inte så jävla bra. Nej men nu tillbaka till min snyggis i criminal minds.


Over and OUTTTTTTTTTTTTTTTTTT/mills

Just nu!

Sitter och kollar på mammas pojkar och Bobbys mamma Naima döööööööödar mig asså hon är bara för mycket men det är hon som gör hela programet värt att se! jag dör av garv varje gång hon pratar och hon flippade på bobby när han gick ut med en tjej, omg allt spelas upp i min hjärna igen och jag sitter och skrattar. PUSS


Längst till höger står Naima och Bobby stjärnorna!


hej



Asså jag har aldrig läst ELin Klings blogg men kolla! Skit snygg lugg och kläder.

BAJS SKOLA

Hatar värmdö gymnasium. Dom bara fuckar ur på betygen. G & IG. Fan, vill gå i en skola där man får MVG.

usa

Jag tror nog att min och Saras och Mills högsta dröm är att flytta till USA. Tänk att bara få gå på gatorna och se alla. Fucking älsklings land. Allt coolt kommer där ifrån. Undrar inte ni om de som bor där längtar bort eller vet hur lyckligt lottade dom är? Åh. Önskar att jag hade ett privat jet som Anna Anka så jag skulle flyga alla fina kompisar dit och bara leva livet. Oouuuuf.. Skulle lämna hela mitt liv bara för USA.


My man.



Den finaste av alla. Jay Z. Love to you man. Jag ska ha en sån här man.

A for Alicia

HEEEEEEEELOOOO

Sitter på psykologi lektion just nu och arbetar med ett grupparbete eller jag göär inte för jag är klar, Min del handlade om hur stress kan leda till Anorexi :/ fett hemskt.



ÄLSKAR DEN HÄR!  VEM VAR DET SOM KASTA??!!!

Favoriter just nu!


Braaaa

Asså mår han bra?

Verse 1:
Soon as we get started makin love goin harder
I hear a.. (knock knock) knocking on the wall,
and as soon as i go deep getting it in then again theres a..
(knock knock) knocking on the wall,
Girl your legs keep shakin,
I swear we breakin our new headboard
(headboard)
and the love we make it
Feels so good girl you know im proud
Lookin in your lovley face
scream my name you do it so loud

Chorus:
I bet the neighbors know my name
Way you screamin scratchin yellin,
Bet the neighbors know my name
They be stressin while we sexin,
Bet the neighbors know my name
(my name my name)
I bet the neighbors know my name
my my my...

Verse 2:
Take this pillow right here (grab this)
and i know youre so excited
If you bite it they wont hear
and you know juss what we capable of,
When we makin love
So the music gone be loud,
You gone scream and shout
Girl your bodys a problem,
They call me the problem solver
Let phone sit on the charger,
It could ring all night
They can call, they can knock,
and be upset, but i bet

Chorus:
I bet the neighbors know my name
Way you screamin, scratchin, yellin,
Bet the neighbors know my name
They be stressin while we sexin,
I bet the neighbors know my name
(my name my name)
I bet the neighbors know my name
my my my...

Bridge:
while i be bangin on yo body, they be bangin on our wall
while they dreamin, you be screamin now they bangin on our door
sometimes she call me trey, sometimes she say tremaine
when its all said and done bet the neighbors know my name
sometimes she call me trigga
cause i make her body bust
they might think my name is "oh sh-", i make her cuss

Chorus:
I bet the neighbors know my name
way you screamin scratchin yellin,
bet the neighbors know my name
they be stressin while we sexin
i bet the neighbors know my name
(my name my name)
i bet the neighbors know my name
neighbors know my name
i bet the neighbors know my name
way you screamin scratchin yellin,
bet the neighbors know my name
they be stressin while we sexin
i bet the neighbors know my name
(my name my name)
i bet the neighbors know my name
my my my

Verse 3:
the way you scream my name (the way you scream my name)
woah
girl the love we make (girl the love we make)
gone keep on bangin on the wall,
but nothings gonna change
i bet the neighbors know my name


Home

ÄNtligen hemma! Har pluggat med Milli och Mabintou idag efter skolan. Blev väldigt mycket deeeep talk och lite mindre plugg men det var det värt. Det känns som om jag kan historian och att jag inte behöver plugga mer på den men ända måste jag det på något sätt?. MATTEN går åt helvetet asså jag fattar inget helt plötsliget, är jag dum eller? jag fattar verkligen inte vad det är med mig? Vet inte om jag pallar bry mig änns. Det går bra i alla ämnen förutom matten det suger jag vill vara bra och fatta allt utan att behöva plugga men vad ska man göra.
Ska sluta skriva om Chris brown och Rihanna på den här bloggen för alla påpekar det och jag pallar verkligen inte så det kommer inte bli många inlägg av mig längre , och det är ju typ bara jag som skriver så det kommer inte bli många inlägg alls!

Lägger upp bilder senare kanske om jag pallar.

Hejdå

I SKOLAN

HEJSAN sitter i bibblan, kollar runt lite på nätet, Jag mabbe och milli ska börja dra oss till Mc snart för att äta lunch fett tjocka jag vet! Sen ska vi plugga på stadsbiblioteket för att vi har prov imorgon :/ Milli och mabbe är fett intresserade av alla människor och kollar facebook bilderl hela tiden asså nooooooo lifers! SÅ FUCK YOU MILLI SOM SÄGER ATT JAG ÄR BESATT AV HENNE DU ÄR BESATT AV ALLA SOM HÄNGER PÅ STUREPLAN OCH SÅNT DÄR SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG VILL SE DEN HÄR FILMERN VART KAN JAG DET ?????!!!


intressant!!

Lay you down for DADDY

What would you do if i told you i invented sex? Ha! då skulle ni bli lite chockade kan jag tänka mig. Men när snuskisen Trey songz sjunger det är det nästan på gränsen till acceptabelt. Jag tror nästan att alla tjejer har sett den här videon och drömt kanske lite för långt. Men här har ni den..


i'm back

Sara verkar helt besatt, vi kanske borde döpa om bloggen till VISOMÄLSKARRIHANNA eller? Rihanna bärde inte upp byxorna måste jag säga, vita byxor är det sliskigaste som finns. Även om min drömman skulle ha på sig vita byxor skulle jag forsätta gå. Jag vet inte vad det är, men byxor ska inte vara vita. Det borde finnas en regel på det. Tillbaka till Rihanna, jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. Jag känner att ibland är hon söt ibland är hon ful, ibland är hon skön och sen helt plötsligt undrar man vad som hände. Allt det där med videon där hon kapar chris känns så tillgjort. Visst hon kanske inte fick gå ut med all information veckan efter allt hade hänt för då skulle man kunna andvända det emot henne på rättegången. Men att kalla sig förebild vet jag inte att jag kan hålla med om. Grejjen jag inte förstår är att om han nu slog henne 8-9 gånger, varför gå tillbaka till honom veckan efter att han mublerat om i ditt ansikte och ta en semester och sen efter hur många månader 6 kanske? Gå ut och säga att hon vaknade som britney spears. Äh pallante bry mig men till alla er som ÄLSKAR hennes låtar och tycker att hon är så jävla grym. Hon låter som en kratta i verkligheten. Allvarligt talat så är Miley Curus bättre live. Det var allt från mig...


gamla goda tiden... eller?


HAHAHAHA




SÖÖÖÖTTT! (UNGE)

GRYM!



Tycker det är så snyggt att Rihanna inte är super duper smal som nästan alla andra kändisar. I den här videon ser man tydligt att hon är normalbyggd med kurvor och allt annat! Tänkte ni också på det?

Lite nytagna bilder på Rihanna nedan:

Intressant

En av dem få som kan ha vita byxor oxh det ser bra ut.

ÄR DETTA EN BRA FÖREBILD ELLER?



BRA FÖREBILD MYYYYYYYY ASSSSSSSSSS! (Förlåt!!! var tvungen att lägga upp bilden)

GOT SOME NEW STUFF!

HELLO!

  • Idag blev det lite shopping för mig och milli tidigt på morgonen HAHA!
  • Ska börja städa nu sen blir det kista med mina GHETTO girls hahaha!


Mina nya adidas, skit udda men snygga. Adidas


Nya jackan lite baseball inspirerad! Adidas


Kan inte sluta gråta!




Om ni är jätte känsliga kolla inte va videon nedan!


Did you cry?

A MILLI A MILLI

Hejsan!
Jag är så jävla sur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! var skit glad nyss för exakt 1 minut sen. Men sen sak skit fuckingblogg.se fucka sig helt! jag skrev ett skit långt inlägg med massA åsikter och allt sen fösrvinner all text allt! ÅÅÅHHHHHHHHHH NI ANNAR INTE VAD JAG VILL GÖRA!
Men iallafalll ska skriva om lite iallfalla. Idag har jag jobbat och sen pluggat med milli och nu sitter jag här skit
Irriterad vill hoppa från FÖNSTRET.

Tänkte kommentera kommentera hela den här Rihanna intervjun grejen.Själv tycker jag att det är jätte bra att hon kom ut och pratade om det som har hänt men det är lite konstigt att hon kom ut nu när det närmar sig skivsläppet, ja jag förstår att hon inte palla berätta direkt efter eftersom hon måste ha mått skit dåligt, men nu passar det perfekt så att hennes album ska sälja bra. Grejen är den att vi aldrig kommer få veta hela saningen bakom deras relation inget vet exakt vad som har hänt det enda vi har är hennes version och hans sen finns det ju the truth. Jag gillar ju Chris brown jätte mycket men jag hatar att han gjorde sådär med henne asså han slog sönder hennes hennes ansikte var ju helt sönderslaget fattar ej hur man kan göra så mot någon man älskar, ska säga som tyra banks THATS NOT LOVE!
Dock tycker jag inte att Rihanna är en bra förebild inte heller Chris brown. Jag fattar inte hur hon tänkte när hon gick tillbaka till honom bara några veckor efter att han slagit henne? ja ja love och all den där skiten men iallafall det var helt fel, och han hade fel från hela första början att han slog henne. Men i intervjun kommenterar hon det här med att hon gick tillbaka och hon verkar ha förstått att hon gjorde ett stort misstag som kan påverka fler än henne.

Ni som inte har sett intervjun kan bara kolla in Youtube allt finns där det finns även klipp på chris brown intervju han gjorde imåndags med MTV och hans kommentarer till hennes Intervju som hon gjorde, Enligt det han har sagt till mtv så tänker han inte gå ut i pressen och berätta hans historia i detalj men han respecterar hennes beslut att hon gjorde det till GMA. Han vill antagligen inte brätta allt som hände för att det är han som har gjord att fel eller för att hon också har gjort nått som vi inte fått veta! VEM VET KAN HON VARA NÄSTA HANNAMONTANNA= HANNARIHANNA och ha två sidor den vi ser och den som de som känner henne har sett?








SUzz egna

Hon är väldigt speciell den här tjejen.....

We gonna do one thing and one thing only..: KILLING vampyrer


yeah i got it

Sitter hos sara och vi ska snart börja plugga. Jag känner nästan inte igen oss hahaha. Har nog aldrig pluggat såhär mycket i hela mitt liv. Nu bjuder jag på lite nya och gamla bilder...



nej jag gillar inte barn!!!

sööööööööööööööööt


Nu blir väll alicia lite glad, och hon kommer bli ännu gladare när hon ser nästa videoinlägg:)

MILLI TRIBUTE

Sara hyllar mig, vad ska man göra när man är älskad av chris, weezy och massa andra?????++


ps hahahaa sara du är bäst!

MJ

Igår var jag och Karro på "This is it". Betalade och blev lite rörd över att jag skulle få se honom igen. Jag har väll aldrig haft tshirtar med Micheal Jackson på men jag har alltid lyssnat på hans musik och han var helt klart världens bästa. Jag satt där och bara ryste av allt. Han var så himla underbar och så himla snäll mot alla. Helt klart den bästa i alla tider och jag kan inte fatta att han är död.

In the morning.





Mot Ikea med mamma. Jag är sjukt sugen på pannkakor och jordgubbsmjölk. Imorgon ska jag jobba på cafét och jag ska jobba i 10 timmar. Wowowowo.


Superstar

Vet ni vad min högsta dröm är? Att färga håret sådär rockigt rött och se ut som Ashley Simpson. Smokin´ hot! Hon är verkligen det sexigaste jag vet. Men jag vågar inte färga håret för jag skulle se ut som en räv.





A for Alicia


Good Night!

Måste sova!
jag ska nämligen upp kl 08,00 imorgon PAIN, men men vad gör man inte för pengar=kläder= Kicks= mc mat= allt annat. OJ jag har glömt att brätta att jag har köpt en ny mobil äntligen skit glad. Ska fixa mig nu puss



Cuz You need the MONEY, MONEY AND THE CARS, CARS AND THE CLOTHES !

IS WAAAAAAAAR BIAAAATCHES

Heelo people just nu sitter jag och läser all skaller som Mabintou skickar till mig på msn!Skit intressant jag ska lägga upp det här under sen :)
Idag var det en soft dag fick vg på svenska provet faktiskt 15/16 rätt! KUNGEN IS OVER HERE
Orkade inte plugga efterskolan idag så jag och milli och mabbe tog paus vis ka plugga imorgon efter at jag har jobbat, första arbetsdagen!!!

Skriver mer ikväll här kommer GOSSIP!


Andra delen av intervjun!

Chris browns camp värkar inte gilla det här kolla det bombade twitter...

Chris’ friends/dancers/DJs’ responses when you read the rest…

After yesterday’s preview of Rihanna on 20/20, Chris Brown’s camp took to Twitter and pretty much blasted Rihanna for lying and being a different person for the cameras:

j: (djbabeydrew)

“MAD!!!! I need the real story to come out now!!! This is sum bullcrap!!!! Uncut Bullcrap!”

“Awwww man I am Mad!!!! Truth will come to Light !!! It always does!!!!”

” u should wanna hear from the people that really know the truth!!!”

___

Moe!(Chris’ best friend)(The girl that was just hanging out with rihanna a few weeks ago)
(Monohomo)

“have you seen the GMA interview? what are your thoughts on it? >>>SUS”

“he’s career ain’t ova. He made her 2 Wat she is day. Riri just needs away 2. Get her career back up”

___

MIJO! (Chris best friend)(mijougly)
His tweet:
“I’m starting to See How Sus You Are….”

___
Scooter (singer-chris’ friend)

“new #TT is…..#hannarihanna”
“like hannamontana is 2 people hannarihanna is her 2nd person that we saw on tv today lying!!!!
___

Micah (chris friend):(@micahfonecheck)

#shame on Rihanna….

“All my followers RT this #shame on Rihanna….”

“How dirty is that 2 wait till he’s about to drop his album 2 come out with this whole victim ish! #shame on Rihanna”

______

Chris’ dancer- @Only1Zstarr :

YO THIS RIHANNA INTERVIEW HAVE PISSED ME OFF SHE IS REALLY TRYNA MAKE CHRIS BROWN OUT OF BEING A WOMEN BEATER…. WOW. IF YALL ONLY KNEW!!
I WISH DANCER’S CAN SPEAK ABOUT THINGS THAT REALLY GO ON!!!! I CAN NOT BELIEVE THIS.. LET ME JUST SAY CHRIS BROWN WAS PUSHED TO THE EXTREME!

HER PEOPLE MADE HER DO THIS INTERVIEW FOR 2 REASON’S….. ALBUM SALES…. AND TO TRY AN KILL CHRIS CAREER!! (WHICH WILL NOT HAPPEN)

IN CHRIS INTERVIEW THEY ASK HIM WHAT HAPPEN, HE SAID HE WANT TO KEEP THERE PRIVACY PRIVATE OUT OF RESPECT FOR HER!! (PAUSE)

BECAUSE IF HE REALLY SPOKE ON THE REAL OF THE TRUTH!!! I CANT SAY THE REST!

Det är inte över än kolla detta



November 06, 2009. MediaTakeOut.com learned that Chris Brown is gearing up to fight back against Rihanna.

Yesterday R&B singer Rihanna gave an interview with Good Morning America where she unequivocally stated that Chris Brown beat her multiple times and that he is an abuser.

Well Chris and his handlers are not going to just sit back and let those charges go unanswered.

According to our insiders, Chris is now looking to tell of all the abuse he suffered at the hands of Rihanna.

Brown already has an interview with Sway airing on MTV tonight, but insiders tells us that Chris isn't finished, saying, [quote] Chris didn't want to take it there, but since Rihanna took it there, he now has no choice but to defend himself.

Man this thing is getting so messy . . . Can't wait to see how it turns out .


EMA: Hiss & Diss exclusive

Hiss & Diss på EMA


DISS
1. När Jay Z skulle uppträda med Empire State of mind så förstör en tjej hela låten när hon ska ta över Alicia Keys del. Okej, okej jag förstår att det säkert är jätte nervöst men.... hitta någon bättre?

2. När det stod mellan Eminem, Kaney West, Jay Z och några mer så vinner Eminem? Och han blir inte ens glad. ASSÅ förstår inte världen att Jay Z tar alla?!

3. När det står mellan Taylor Swift och Lady Gaga så vinner Lady Gaga? Asså herregu vad hon är dålig och konstig och jätte jobbig. Varje gång hennes låt kommer så byter jag. Blä på henne.

4. Shakira.... Behöver jag ens säga något? Vad har hänt med henne och vad gjorde hon på scen? Skandal.

5. Green day? Vad gör dom ? Vilka är dom?

HISS

1. Beyonce ägde som vanligt och hennes attityd är så skön. Don't you just love her? Asså jag ryser när jag ser hennes framträdande.

2. Jag gillar inte Tokio Hotel men Tom är så himla himla himla himla snygg.

3.
När dom visade MJ´s tribute så grät jag. Alla var fina och det var så snyggt gjort.

4.  David Hasselhoff. Hahaha, jätte skön och jag garvade jätte mycket åt honom.

5. Att dom hade EMA i Berlin gjorde det hela så mycket bättre. Bääääästa staden ever.

6. Som sagt Jay Z borde vunnit alla priser och hans tjej Beyonce. Bästa paret






Beyonces framträdande

MJ tribute

Tom tom tom tom tom tom.

Oj det känns som om att Sara har skrivit det här. haha

Bleeding love to uuuuuu











SNYGG MILLIIIIIIII




Jag måste vara lite sådär småtöntig nu men ni gör min vardag bäst. Puss tjejer.

Feeling strong.



Det här är inte jag idag. Idag har jag en vagel i ögat och är sjuk. Fast jag har inte svinis så det är bra. Trots allt har Karolina bokat This is It ikväll. Partymode. Haha igår när jag såg på EMA på mtv.se så kunde man chatta samtidigt med alla som såg det och alla skrev att jag skulle sluta skriva och att jag var en barnunge. TACK! Jag vill vara ett barn. Sett alla Greys avsnitt och alla Gossip girl avsnitt idag så om ni vill veta något så är det bara att fråga mig.

döende

Jag håller på att dö, jag har aldrig haft så här ont i min mage. Jag hatar att vara sjuk även fast jag inte blir sjuk ofta. Imorgon är det dags för pappa att köpa en ny data till mig, typ den trejde de här året. Låter skit bra. Sjuka Alicia som har lämnat oss för sin gamla skit blogg har också blivit sjuk, hoppas att det inte var jag som smittade henne... Vill inte äns tänka på vad jag ska göra i helgen för min första prioritering är att plugga, som jag inte fått nog av det nu. Pluggat varje dag i en vecka nu, mina föräldrar tror att jag tar droger för det är inte likt mig. Ibland hatar jag skolan och ibland är det hur trevligt som helst. Det blir vad man gör det till. Jag tror att jag tycker om högst 12 personer i hela skolan. Om jag har tur får jag förvarna alla 94 på gymnasiemässan att vgy suger. Ska upp 7 imorgon och mitt tee väntar, vi ses väll om jag inte dör idag.

 
jag vet att det ser ut som att min nacke är av men jag gjorde ett försök till att dansa till thriller, eller trailer som jag brukar sjunga.


SHEEE IS SO HARD!


Faktiskt fett bra!


Beyonce var så jävla klockren när hon van priset och sa " The only one i wanna thank for this is Jay for putting a RING ON IT!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

JAG HATAR FRANSKA FRÅN OCH MED IDAG!!!!!!!!!!! JÄVLA SKIT LÄXA ASSÅ, DET TOG MIG FUCKNING 2 TIMMAR ATT SKRIVA EN SKIT KORT TEXT!

They are SOOOO OVER! Hon kapade honom!


Hon är jätte söt ju!

ypyoyoyoiy

yo hoe! warrup? Jag är sjuk, min data är faktiskt inte treasig, eller jo men vi skyller på att jag är sjuk. Har psykologi lektion och vår lärare är så jävla virrig, vi alla fick g på provet så jag är glaD! Vårt matte prov is comming up och vi har pluggat varje dag efter skolan. Vi börjar misstänka att vår mentor haft ihop det med en svart tjej, vi ska fråga så återkommer jag med svaret. PUSS hej ses när pappa köpt en mac book till mig

SÅÅ JÄVLA SKÖNA!!!


HEEELLLO

Nu är det såhär att vi har skit mycket prov och plugg så vi uppdaterar inte så mycket pågrund av det förlåt!
Iallafall ska jag berätta en skit rolig grej som hände milli idag HAHAHAHAHAH

Milli skulle ut för att göra en grej , och när hon är på väg ut från skolans dörrar letar hon efter sitt busskort och upptäker att hon tappat det, precis innanför sitter det ett par killar typ blatte fjortisar och skrattar så milli SÄGER
- OCH vad garvar ni åt?
en av killarna säger- Du är snygg
Milli- EHH okej (irriterad)
Milli fortsätter att springa upp för trapporna och hitta sitt busskort liggande där uppe vid en kruka. ( i våran skola är det nämnligen ingen som tar nått jag har inget lås på mitt skåp och ingen snor någonting, plus att jag har tappat min mobil flera gånger men man får alltid tillbaka den)

Back to milli-
Hon springer ner för trapporna igen och killarna som satt där nere sitter fortfanarde där ch kolla rpå henne när hon kommer ner
Ena killen säger- Kan jag få ditt nummer?
Milli- JA
killen tar upp sin mobil och ska börja knappa in hennes nummer ( KIllen får värsta hoppet och börjar knappa in nummret)
Milli- 073..... FUCK YOOOOOUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!
Och springer ut!
Det roliga var att killens kompisar dööör av garv och att milli var helt ensam när detta hände.

Ni kanske undrar varför jag skriver detta men, Millis är SJUK! ( hahah hon vill att jag ska skriva det men igentligen så är hennes data Cp)

Puss bloggen

Stress Stress Stress!

Jag känner mig sjukt stressad, vet ej varför!
Idag har jag pluggat med milli pilli i bibblan som vanligt, vi är skit duktiga! Men det finns en tjej som jobbar fett bra där, hon är där innan vi kommer och går alltid efter att vi har gått varje dag helt ensam är hon också fattar ej hur hon pallar. Vi brukar alltid lala innan vi kommer igång. Har hittat en mobil som jag förhoppningsvist ska köpa imorgon hoppas hoppas. Föresten fick jag ett jätte fint verlorsett av mammi i turkost sen fick jag en skit snygg anslagstavla till mitt rum och nya påslakan med svarta blommor och en top YEES.
Är så avundsjuk på min kusin som kom hem från london nyss, hon har säkert shoppat fett med fina kläder som jag ska baxa haha.

HA EN BRAAAA KVÄLL, ska sova snart för behöver verkligen det!


All the girls standing in the line to the bathroom.

Idag fick jag träffa alla fina skolmänniskor som gör mig glad. Då ringde jag mamma och fråga om jag fick en halsduk. Då sa hon ja. Då åkte jag och köpte min fina fina fina halsduk som kostade 310 kr. Ångest men det var det värt. Man kan ha den som filt, picknick underlag, kofta och halsduk. 4 flugor i en smäll. Så jävla bra.
Idag glömde jag att mamma fyllde år, dålig dotter. Men jag ritade en teckning till henne och ska banne mig bjuda henne på middag. Har 100 kr och ska spara mera.
Imorgon följer kameran med och då blir det bild explotion.


CELEB PICS!

Bilder från den kommande Crawl videon....

Fattar ej vad Cassie gör i videon, kunde de inte hitta annan mer respectabel video hoe, hon är fan NASTY







Hallowen....






Inlägg kommer senare!

NEW SONG


VAD TYCKER NI? Rihannas nya låt...

SUNDAY NOW I GUESS

Sitter här och kollar in lite bloggar medans Nadja har sommnat i min säng redan.
dag har jag varit i stan kollat runt som vanligt hittade jag inget ! bara ett par leggings, blir galeeeeeen snart,vill till USA shoppa sönder mig, fick dock två toppar av mamma igår från hennes oanvända garderob lite rihanna inspererade sådär. Efter det var jag på middaga åt fett god mat hos Suzzi mums.
Imorgon blir det Kista sen back to school! FAAAAAN, jag ska börja träna på basketen med milli också måste bli grymma. Kanske ska gå på matchen i fryshuset på tisdag, ska någon av er dit?

HAHAHAHA en tjej som chris har tagit bild med påstår att de har gjort mycket mer än vad de igentligen har och Chris verkar fett pissed of på henne! han har twittrat ganska mycket om det, han har sagt att hon bara försöker bli känd, och att han måste tänka efter vilka människor han tar bilder med nu förtiden HAHAHAHA fett synd säger jag bara läste nyss att hon påstod att han ville gifta sig med henne, OKEHHH NU HAR HON GÅTT FÖR LÅNGT!!! GET A FU'CKING LIFE !



Här är hon!


SÖÖTIS!

Fett fin bild, vad tycker ni om henne?


RSS 2.0