WHYYYYYYYYYY

Eftersom att jag är så himla kär i rasmus och är så himla ledsen att han åkte ut.Så ska jag adda honom på facebook och skriva.... I CAN BE YOURS<3



JAG HATAR SVENSKA FOLKET! jag tror att jag och rasmus skulle få jätte söta barn!!! Jag sa precis till ajub att jag skulle vilja höra någon på idol sjunga use somebody, så hittade jag den här. Vi är som gjorde för varandra!

 


it's stronger then any drug and love.... SEX

Jag och ajub(min kusin) har fixat min gamla dator eftersom att min bror åkte tillbaka till poland imorse. Snacka om att rensa huset, han tog tilloch med min laddare. Lite jobbig situation jag kommer att hamna i när mina batterier är slut men men. Idag fick jag smaka på hur det känns att vara stressad. Min syster ringer mig och säger att jag och mina två kusiner som då ligger och sover hemma hos mig ska hämta upp vår andra kusin från centralen. MIn släkt är hur stor som helst och man ba WHAT? När fick man reda på de? Jo alla i min 
familj betsämmer saker åt en, man har liksom ingen egen vilja. Hursomhelst hämtade vi upp Aida och jag kan ju inte sluta hata. Det är min morbrors dotter och hon har gröna ögon och perfekt brunt lockigt hår! ÅÅÅH satt och stirrade på henne och by the way är norska lite för svårt för mig. Jag satt som ett frågetecken men hon körde på som tur var. Nu sitter jag i mitt rum och ajub i vardagsrummet och tittar på frågaolle dokumentären. HAHA såg ni dagens man förresten? Folk skämms ju inte nuförtiden..

ja det var min dag i 9½ rader, vad säger ni om det?


Riktigt gamla bilder... Alicia som alltid håller på att klaga, är du glad nu? <3


Movie time

Måste se denna film den verkar jätte bra.......



premiär den 9 oktober tror jag!

SCREEM

Ni som såg idol idag kanske märkte att det satt en idot i prubliken som skrek som en galning åt alla som uppträdde asså seriöst hon var så JÄVLA jobbig ååååååh jag kunde inte ens kolla. Idag har jag inte gjort mycket alls träffade marre ett tag tog en lång promenad sen har jag bara chillat. Har inga bilder på "dagens outfit'" som Alicia alltid snackar om, hade inte påmig något specielt ända bar bara svart.

dagens braiga låt-
 


I am so glad













Something about me





Såhär såg man ut idag. Grön. Jag letade och letade efter dansskor idag och gav upp rätt snabbt. Allt var skit dyrt och har inte råd just nu så jag åkte hem. Tänkte att i Orminges sko affär kanske dom har något på rea. DET HADE DOM. Tack Orminge.

A for Alicia.


Beyonce for the win




Idag var vi lediga, jag har simmat, köpt nya dansskor, en tröja och ett läppstift! Nu ska jag träna och sen se på greys och lägga in bilder från dagen.

A for Alicia

Free

Hejsan! idag är det andra lediga dagen fett med skönt! har precis städat klart nu sitter jag och glor på datan, senare ska jag dra mig till tyresö gymnasium och träffa Marre,  Milli ska me hoppas hon vaknar bara, nu ska jag kolla om jag hittar någon bra film att kolla på pussssss.



Marre är bara för söt!

Olala

Kolla vad jag hittade på youtube, jätte bra cover på no one och gissa av vem ja Robin bengtson från idol! jaaa konstigt nog var han grym här!


Men jag tycker fortfarande att pojkarna som sjunger i ett inlägg här lite längre ner är grymast jag kan sitta och lyssna på dom i timmar dom är grymaaaaaaaa!

what you looking at white girl?

Jag har precis lagt upp alla videosar jag hade på mobilen. Jag hade 64 st. Vet ni hur många det är? Fatta hur mycket jag har skrattat åt ingeting. Är det någon som sitter och tittar på idol? Jag vill fan ha Claras hår. Det är ju skitfint, det skulle inte skada om jag fick hennes röst också.
 
Sara fjantade sig och vi kunde inte sluta skratta. Hon kommer säkert att döda mig men vafan den kan vi väll ändå bjuda på??


Long time ago



Vi kör en sån här. AREEEE WEEEEEEEEE COOOL HEEEEEEEEREEE?
Jag drar till vitabergsparken för guess what? Vi är lediga imorgon.
Ätit sjukt god mat och fått världens bästa kondis. Hejja Alicia , hejja Alicia

Chilling Billing

Yeah Yeah Yeah!

vad händer alla söta? själv kom jag precis hem från Millis vi pluggade psykologi det gick prima. Har varit i stan med pappa idah gic runt hela stan i det iskalla vädret, seriöst det måste varit minus grader idag! Vi var inne på clas olson( by the way ska milli döpa sina barn till clas och olson, stakars barn dom kommer inte få vara kompisar med mina iallafall.) Min pappa gick i varenda gång i hela affären det var skit tråkigt och jag brukar älska den affären. Fick iallafall med mig hörlurar till datan för mina är sönder så jag har inte kunnat kolla på alla mina program som jag följer.

pussss ska äta mat sen duscha! Idol har blivit skit tråkigt nu!

Omg det kom precis en sån där dörrförsäljare och knacka på dum som jag är öppande jag också så hon skulle förklara massa om ljus och sånt!












Tänkte lägga upp en OLAGLIGT gammal bild på mig och milli men det gick inte så sorry!

hahahahhaha







halloween 2008

You heard me.

Asså Hollywood fruar är nog det bästa jag vet just nu. Dom är så himla roliga!!! Haha. Tänk om jag blir en sån när jag blir äldre. WAwawa. Nej jag ska bli en resande bartender/surfare/inredare/fotograf/tatuerare med läkarutbildning och money flow i min ficka. Imorgon är vi lediga så ikväll blir det träning och myskväll med Jess. 

Alltså jag undrar hur folk från andra länder får tag i mitt namn?! Finns jag på någon lista satt alla börjar adda mig på facebook eller hur fungerar det? Det måste finnas något för hur från ingenstans får dom för sig att adda Alicia Rysinska i Sverige?! Blir galen.





A for Alicia

YO

sho bre! vad händer len? Här sitter iallafall jag med sara och min kusin abel som verkar ha tappat talförmågan. Vi har pluggat! Alicia kommer nog att bli stolt över oss. Juste vi fick ig på vårat matte prov.. förvånande va?? ha vi klarar det tillsammans iallafall.. Sara klagar på att det är kallt hemma hos mig men så kallt är det ju inte. Nu bär det åt till centrum vi ses sen...

22:35

Yes sitter här i mitt rum helt ensam, ingen hemma heller. Ska drika en ÄCKLIG brustablett, det är verkligen det äckligaste som finns jag hatar det. mina Ipren är slut och jag får damp!. Imorgon ska jag dra till stan med Papppa förhoppningsvist sedan blir det lite plugg mede Mills :)

Jag har beslutsångest jag vet inte vilka sneakers jag vill ha dom har nänligen rea på mina reebok som jag ville ha förut men nu har jag hittat ett par likadana fast i en annan färg och dom är inte på rea :/ jag vet verkligen inte vilka jag ska välja!?!?.

Chose for me please!



rea!



Inte rea och dessa är 400 kr dyrare! Men dom är bara för snygga!

Dance for me PLEACE!


A-FREAKIN-MAZING!

DET HÄR ÄR DET BÄSTA JAG HÖRT PÅ LÄNGE! SÅ JÄVLA BRA!



Chris brown länkade till den här videon på sin Twitter by the way!

Luggelilugggg



Snart ska jag köpa nya dansskor, nya skor och danskläder. YEAH!

FREEE

Yeah! vad händer alla söta?
sitter här i mitt rum och kollar på top model och äter korv macka, har precis tvättat färdigt, min sötta mamma hade typ gjort allt när jag kom hem så det var inte så mycket kvar att göra skönt som Fan! ska börja dra mig till Pappa snart, hoppas han har energi dryck i skåpet! Imorgon är jag ledig och på onsdag lika så! sköööönt!
vi hörss senare bloggen!



Det perfekta paret eller vad säger ni?


I don't wanna know.




Idag kirrade jag luggen. Mest för att jag är trött på min hud. BAJSA på dig huden. Ikväll ska jag jobba och kommer komma hem och lukta öl. Fast det är ett bra jobb. Duktig som jag är jobbade jag matte och tog en promenad när jag kom hem. Imorgon ska jag gå i skolan utan mina flickor så jag ska köpa fett god lunch själv. Mohahhahahahhahahahhahahahhahahahahha. Kan jag inte bara erkänna att jag är mobbad?

ej makarena

Halloj! Har precis kommit hem från skolan och tittar på Tyra banks show. Då är det att jag och Sara är lediga imogon och på onsdag! HAh Alicia ingen vill äta på il piatto med dig! hmm våran mentor kallade oss fjortisar och vi ville ha en förklaring. Vår mentor är ett riktigt smörpaket. Men vad ska man göra är man charmig så är man eller vad säger du Sara?
Nu blir det lite royal pains och sovalite sen kommer min syster och lagar mat åt mig..... vi hörs sen va?


Är det bara jag eller se det inte ut som den perfeka kyssen?


Do you think im crazy?

En idiot på blocket tror jag kommer lägga in 2500 kr på hans konto sen sitta och vänta på att mobilen ska komma i brevlådan. ASSÅ tror du jag är dum eller? sitta och vänta på mobilen va, den kommer aldrig komma, det är därför jag inte kommer lägga in ett öre på ditt konto. HAHA PUCKO!!!

Walla balla calla nalla snalla

Helger är fett bra. Tack skoladagar som gör att man uppskattar helgen. WOWOWOOWOWOWO

 








Min lilla mamma har fått en böter för att hon körde 11 km för fort. Dom har skickat hem en bild på henne och massa pengar. Kul när mammor gör fel. Ikväll ska jag ladda ner fett med musik till min nya ipod och nu drar jag till träningen. Ciao bella.

A for Alicia

Something is going crazy!

Detta är inte okej jag har typ blivit döv! mitt ena öra är fett konstigt och jag hör inte så bra med det, det känns som om det är en liter vatten där inne?, vad ska jag ta mig till? hoppas det inte är något allvarligt!



Jag vill inte ha en sådan här i mitt öra!

TOO Cool for you?



Han är bra för rolig!

I'M HOME

Helloooooo people nu är jag hemma igen. Det var super kul hos Ayaan barre asså hennes syskon är bara för roliga.
Första gången jag var hemma hos henne hände det här:
Dörrens öppnas, hennes lilla bror kommer till dörren och kramar mig OCH SÄGER
- ÅHHH JAG HAR SAKNAT DIG
AYANN: ASSÅ VAAA DU HAR ALDRIG TRÄFFAT HENNE FÖRUT, STICK!
HAHAHAHAHA jag dooog av garv. Dom är fortfarande roliga varje gång man är där.
Vi tjockade oss som vanligt med godis och chips och så kollade vi på Why did i get married?. Jätte bra film kolla på den! nu sitter jag och väntar på att JARREEE ska komma.

Smell you later
xoxo sara ( Jag hatar gossip girl , dom ska föreställa 17 och det ser ut som om dom är 25 typ.)


KLOCKA

Me

Me

 ME

Ayaan



 GHETTO GHETTO!

oooolala it's red

GOTTT


S and A

I wish i could be as cool as YOU

JAG HAR INGETING ATT GÖRA lalalala.. Orkar inte laga mat, det finns inget bra på tv, och mitt huvud snurrrar.
Cant somebody please call 911? Dör jag denna helg kommer ju ingen att veta att jag är död? Haha tråkigt värre.



Game fame love

Igår var det fest. Det ända ord för det är haha. Jag hade det så himla bäst och det blev 417 bilder när alla flippar ur. Nu ska jag möta upp Stefan för att köpa present till vår kära Debbie som fyller år idag. Jag ska för första gången bege mig till Jakobsberg och träffa alla från kyrkan. Har hoppat i myskläder och redo att äta MYCKET mat.
Det har börjat hända en konstig grejj för mig varje gång jag går förbi en sån där selecta mat automat i tunnelbanan. Det hänger alltid något löst satt jag får det gratis. WOWOWO.
Pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
A for Alicia









Tror inte ni fattar hur många bilder jag har på min dator.

i used to laugh it off...

Ikväll är det fäst och vad ska man ha på sig?????
Tycker ni inte att tröjan är sjukt snygg? PERFEKT för ikväll eller vad säger ni?



Min bror är i Malmö och min syster i uppsala. Det är så tråkigt att vara ensam, inte nog med att man bara har tvn och datan så är det liksom ingen som lagar mat åt dig eller städar.. *SUCK* Vet inte om jag berättat att mina förräldrar är i dominikanska republiken och lever livet? Där ska de vara en månad och självklart fick jag stanna kvar i Sverige eftersom att jag har skola. Ibland hatar man sitt liv.


Inte nog med att det ser ut såhär så ska de åka runt till alla småöar i karibien. Fatta hur avundsjuk jag blev när de släppte bomben. Fuck it snart är jag också där.

CRAZY SHIT!

Klagar du på stocholms tunnelbanor GET OVER IT BITCH. LOOK AT THIS THEN TALK!?



AAAA våra tunnelbanor är HEVEN!
For real hur fan ska man komma av om man ska det, det är bara att åka till slut station asså!

I never stopped TRYING!

Hej!

förlåt för mitt agresiva inlägg tidigare men jag var så jävla irriterad på alls och alla. Nu sitter jag iallafall och tittar på The hills. Alla som känner mig vet att jag HATAR DETTA FAKE PROGRAM men asså jag tror jag börjar ändra mig det är ganska bra, det är nått med MTV program som gör att man blir beroende och måste kolla jag har nog sett allla mtv program man kan se på webben. Men favoriterna måste vara RUN'S HOUSE OCH TAKING THE STAGE dom är bäst!. Väntar på att min mamma ska komma hem så jag kan ta busskortet och börja dra mig till Husby GHETTO GHETTO!
Ikväll ska jag umgås med min kusin Jasmin! pusss
Jag älskar Mabintou fick ett skit snyggt rött läppstift av henne igår bara sådär så jävla snäll pussss!

P.S
Marre är ett stort RETARD!


OOOOOOOOOOOHHHHHH FUCKING IRRITERAD!

ASSSÅ JAG ÄR SÅ IRRITERAD PÅ HELA DEN HÄR JÄVLA HELGEN!

its like he locked me up and threw away the key!

Hey hoes! idag har vi firat alis! Kul var det tills vi blev utslängda? Haha tillochmed födelsedagsbarnet? Vi körde lite med lustgas och det bjöds på mojitos och chips. Lustgas är nog det roligaste som finns. Åh jag älskar att man kan ha kul på ingenting! Jag skrattade så mycket åt lycke satt jag tappade rösten och nu sitter jag här helt ensam.

Såhär såg jag ut idag på Alicias streetkalas.





Hoppas att ni haft en jätte mysig fredagskväll! GODNATT!!!

Friday BABY

SHOOOOSAN

Jag kunde inte skriva något i går mitt internet bestämde sig för att inte fungera så jag fick sitta utan datan hela kvällen. Men idag är det en ny dag och jag sitter och dricker te och äter smörgåsrån hemma hos Millis, vätar på att Nadja ska äta klart sen ska vi chilla hos mig :) Jag hittade skit snygga KICKS idag som är skitttttt snygga. Träffade på några barndoms vänner idag i t- centralen och dom gickpå andra sidan perongen och skrek våra namn lite svårt att förklara men skrattade ihjäl oss.







chocolate

Imorgon är det FÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!! Alicia fyllde ju år i tisdags och imorgon ska det firas. Hon vill att man ska vara utklädd men alica är ju alicia. nu är det engelska som gäller!! ääh var nyss och kööpte ben&jerrys och jag är så jävla mätt satt jag håller på att spy puss hej!


ALIS OCH JAG!!


I´m famous.

Jag ska vara vittne!!!!! WOOWOWOWOOWOWOWO. Jag ska få hålla min hand på mitt hjärta och svära att jag talar sanning.


A for Alicia


I'M WITH STOOPID






Vi var på barnkalas, eller barn och barn.

pitcures













A for Alicia

WOWOWOOWOWOWO

DET HAR KOMMIT BALLERINA KAKOR MED PEPPARKAKA SMAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är fett lycklig nu guys. Jag skiter i min jävla nyttighets diet och ska äta upp alla. Mums mums mums mums mums. Idag har jag fotolektion, verkar som en värd dag.


A for Alicia

hey hoe

här sitter jag och försöker fatta någons teorier, det går inte så jävla bra men jag är så mycket bättre än Sara och Suzz.. nu kommer läraren... pusshjej

GIVE ME PLEASE!!



Någon måste seriöst hämta sånt här till sverige!!!!!!!!!!!!!!!!

Even if the sky is falling down.



Fett svårt att planera. Alla är som myror och jag vill trampa på dom.


runaway my love, run!

Så det är Erik hassle som sjunger denna låt! Jag har alltid undrat vem fan han var men nu vet jag och låten är lika finfin som signe kan vara ibland. Varför får hon vara med i hans video och inte jag? Om jag går ner 10 kilo, får jag bli modell då??


Black star black STAR

Jag måste bara fråga tycker ni inte att den där låten om Avril perfymen som går på mtv innan varje reklam och innan programet börjar är jobbig hahah jag och milli HATAR den. "Black star black staaar, be your own star, black star by Avril Aving". hahahah sorgligt jag kan den också!

Idag var det en ganska jobbig dag i skolan lång som fan fast vi hade lite håltimmar och sånt, På slutet av franskan sista lektionen hände nått "roligt" i skolan. några barn kom in rusandes i skolan och skrek på Alicia och en anna snubbe Alicia var FETT LACK på dom asså skit konstiga dom skulle tydligen döda någon. Jobbiga knaz barn tror dom är coola leker blatte fast dom är hel svenskar. hahaha aja nu sitter jag och pluggar rättskunskap det var ganska lätt faktiskt så jag ska bara läsa häftet några gånger senare också.
Först idol sen duscha sen platta håret!
shuuuuuuluuululu!

Några fejan bilder kommer till er kära läsare här nere!



Mosa oss!



Fett viga...



uteliggare...



Fly on my back !

pallar inte mer nu puss!


HEY YOU!

HEJ alla slitna! vaknade precis och väntar på att idol ska börja, sen är det bara plugg som gäller. Jag är jätte trött och det är redan mörkt ute. Fan jag vill inte ha vinter!

(mina grabbar)
jag skulle vilja ha chuck bass som bästis, fatta va skönt! Eller pojkvän? Gossip girl har ju börjat igen och det blir bara bättre och bättre!


my b-day


Millz gillar inte Margahrita (hur kan man inte göra det?)



Först åt vi på Pizzaaaaa Hut och det super gott.


Jag drog till nacka gymnasium och träffade people sen blev det världens bästa film
med Karro och sen risotto och lax till middag. Lite presenter och sen bakade jag chokladbollar och drog till Fannnyyyyyy





Där fanns Jamie, Fanny, Lycke, Ida och Marcus en liten stund. Te, chokladbollar och godis. Mums.



Fick ett coooolt halsband, mitt favvo läppstift, kläder, money money till en ipod nano, massa smink och prylar.
Men snart blir det rejäl fest för mig.

Nu ska jag träna boxning sen enligt rykten är det första avsnittet av Greys för den här säsongen!!!!! Äntligen. Pusssss


Funny SHIT!

Asså är dessa personer samma person så sjukt lika eller vad tycker ni?



hahahahahhaha

Sara is in da House!

Hellooooo sitter och kollar runt på mobiler på nätet det är så svårt att välja jag vet inte vilken jag vill ha ska lägga upp två bilder så kan ni kommentera villken ni tycker jag ska köpa :)



Denna LG mobil kostar endast 1500kr sidekick modell 2mpx kamera och inget minneskort får man!



Eller denna Sony ericsson mobilen kostar ca 3000kr om man har tur och hittar den billigt på blocket, 8.1mpx kamera och 8gb minneskort plus 60 filmer med mobilen.

Vad tycker ni?

"Hunt Chris DOWN!"

Jag hittar jätte många videon på youtube men den här måste vara NÄST BÄST kolla och skratta!


ROMEO AND JULIETTE



Älskar den här låten!

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Omg ni måste kolla på den här det måste vara det roligaste jag sett på länge!

Klockren kommentar på slutet av the black girl!

misssssssss storpanna

Hon sjunger dåligt men ibland är hon jävligt sexig!!


HAHAHAHAH

jag döR! Så här dålig är inte äns jag vafan kom igen!!!

The LOST CHILDREN = SARA+ MILLI= MATTE

Asså jag håller så med milli på riktigt! och så vill jag tilllägga när i HELVETEEEEEEEEEEEEE kommer man behöva detta asså MINIRÄKNAREEEEEEEEEE HALLÅ! man behöver inte kuna rita grafer när man ska köpa en kyckling på ica + lite pasta.. jag ber till gud att jag får G på det här provet jag pallar ej göra om det efter jul kommer faila då också HATA HATA HATA MATTE OCH ALLA MATTELÄRARE I HELA VÄRLDEN NI GÖR ALLA LYCKLIGA BARNEN OLYCKLIGA!
Hoppas att alla har förstått vad jag tycker om matte nu eller ska jag ta det igen?



Ehhh okej??



Men väntaaaaaaa jag fattar inget nu?



S för sämst på matte :)

EXPONET b =SKIT

När man gör någonting så tråkigt som att plugga matte är det lätt att tappa koncentrationen och göra annat. Det slutade med att jag började sjunga... Vill man sätta g så får man drömmA eller vad säger du sara? Jag är ett förlorat barn när det gäller matte, det spelar ingen roll hur mycket jag pluggar jag får endå alltid ig på varje jävla prov men sen när nationella kommer får jag ett G och jag får g i slutbetyg... TACK GODE GUD att det nationella proven finns!!


I pray you wont fade away..........

Whats up? har pruggat matte förfullt det känns som om jag kan men man vet aldrig vad som händer imorgon! idag har det varit en soft dag i skolan, kort var den också. Åt lunch på burger king sen fixade alicia en special drink haha. har köpt lite godis ska kolla på svenska hollywood fruar nu..........

Så vackert!!


Nu sitter jag och gråter det är så sorgligt!!!!!!!!!!!!!!

Boom boom paaaoooww






Vi har känt varandra fett länge nu girlz. Känns det som. Vet ni hur många bilder jag har kvar att lägga upp?
Nu blir det spa!


Arrows from above



wawawiwa

Äntligen! Nu börjar jag äntligen fatta, Jag har två kapitel kvar men vaddå om jag redan har gjort två kommer det här att gå som det brukar gå? alltså dåligt.. Nej det gäller bara att tro på sig själv, då klarar man allt mina vänner.
Kom ihåg det!!!


thank u for all u done.


Put on a show.

Vi har matteprov imorgon men jag är så himla smart så det kommer gå galant!!! Wowowoowowo. Nej, så är det inte men jag hoppas. Skulle inte sitta fel med ett mvg på födelsedagen. JA SÅ ÄR DET! Imorgon fyller lilla jag år. 17 år. Jätte stor flicka.
Jag ska fira med pizza hut, familje middag och utgång på kvällen.
Nu ska jag träna och sen ha spa med Jessica. Lägger in bilder ikväll.


JAG HAR SVININFLUENSAN?

Helt ärligt så tror jag att jag har svininfluensan. Det är så jävla perfekt. De klart den ska tajma mitt matte prov! Jag blir alltid sjuk när jag har prov. ÅÅÅh jag orkar faktiskt inte bry mig jag går till skolan imorgon ändå även fast jag känner mig helt svag och har feber och spyr lite då och då. Hoppas ni alla värmdöidioter blir SJUKA!


QUEEEEEEN!!



I dont wanna go to school tomorrow

Bröllopet igår var grymt. Jag vet inte riktigt var jag ska säga men eftersom att en bild säger mer än tusen ord kommer ni får en massa bilder när jag tar mig tiden att lägga upp dem. Nu blir det bara matte. MATTEMATTEMATTE... blää usch och fy men som tur är har man en enstöd lärare som håller på att sömna?.....




Två bilder är ni ändå värda... Första bilden är ju då på mig och den andra är då på framtida paret Johanna och Irvin som lyckades fånga strumpbandet eller vad det nu heter..


Are you felling this? Get up!



Miss RiRi!

Sunday Night Baby!

Kom precis hem från min mormor har haft en underbar dag med la famila! Ätit (inte så god mat) jag gillar inte den traditionella marockanska maträtten Couscous vet ej varför men tycker inte om den iallafall. Spelat fotboll, och beach ball på gräset och blivit skjuten med plomon! imorgon är det skola och på tisdag är det matte prov!!!!!!!!!!!!! Jag fick massa hjälp av min kusin idag och jag har jobbat jätte mycket matte och fattat. Hon är grym på att förklara!



Typ såhär ser Couscous ut! då är det alltså äkta vara inte 5 minuters detta tar typ 5-6 timmar att laga! 

Play it for you



För bra musik.

Good good love

Igår hade jag det jätte bra! Middag med vänner sen lekte vi anden i glaset (men jag vet att det var Richard som drog glaset hela tiden). Jag har bevisat att jag är fett bra på att laga mat och att Ben&Jerry glass är himmelskt gott och värt priset. Vi drog vidare till Nacka och det var nice. Vi fick skjus hem och när jag fyller 17 år på tisdag ska jag bli en av Nacka Polarna!
Nu ska jag till kyrkan och sen do some shopping with mom.



Mills fina halsband.


Still Stress!

Hallooooooo sorry for the bad update!
Jag har haft en jätte stressig dag fult upp asså! Det är ju Eid imorgon så massa att göra, ni som inte vet var eid är så måste jag såga att ni är jätte oallmänbildade kolla upp på Google eller nått.
Jag hittade INGENTING i stan idag kom igen jag pallar inte längre kan någon affär ta in snygga grejer eller?
Jag måste duscha och platta håret nu så jag kommer lägga mig skit sent idag kanske runt 2 för det tar år att platta mitt hår! och så ska jag upp halv 8 imorgon!
Puss på er jag hinner nog inte blogga imorgon men ni får hoppas att the other Girlz do.



Bild på Jordin sparks från ett uppträdande i veckan looking goood!

STRESS!

Måste springa till bussen om exakt 7min ska träffa Ayaan i stan för att köpa någon tröja eller tunika hoppas jag hittar något! Mills var predis här skulle fixa hennes hår för hon skulle på bröllop jag är den enda som kan fixa hennes fest frisyr hahah. Här kommer lite bilder från veckans gång inna jag drar!
Byee fuc*ers!



Bakning hemma hos Mills i måndags detta var resultatet...



Någon jävligt tråkig lektion så vi tog kort.....

Något konstigt på blogg.se så jag kan inte lägga upp fler!!!


bambambambam

Nu är det dags för bröllop!!! Ska ta bussen till Sara som ska fixa mitt hår om 20 min så jag säger hej och hejdå!!!

Klänningen jag ska ha på mig ser ut såhär, ni kanske inte ser så mycket men det är det ända ni får. Nej nu måste jag springa... PUSS!

word


Who is with me?








Seg fredag. Eller inte seg men lite seg sådära. Kommer väll bli choklad bollar. Sen vill jag ut.
Pusssssssssssssssss


oooooooh !

Antigen jobbar du eller så jaaa du gör du detta samtidigt?



looking cute....



Looking ................

You aint nothing but a HOE ! haha

Shooooo sitter hemma hos pappi i min brors crib softar fett. Fick nyss ett roligt sms som jag garvade åt hahahaha. Måste röra mig hem om ett tag för att fin puttsa min uppsatts sen kanske Alicia, sabbe och fanny kommer över och kollar på film men vi får se hur det blir Alis skulle messa mig.
get a life now !



SWAGGA BOY !

YoHoE!

Första fredagen på länge eller någonsin som jag pluggar, jag är sjukt trött men snart klar. Idag blir det middag med kusinerna om jag hinner klart på en halvtimme. Eller så gör man som fint folk, man kommer försent. Tror nästan jag låter alla sakna mig och sen kommer jag och överraskar dem. I svenskan skrive vi om medeltiden och som ni kanske redan visste så präglas nästan hela svenska historian av kristendomen. Och jag förstår inte hur folk kan tro på den smörjan. Gud och jesus är två olika människor fast ändå inte, sen har vi morsan Maria sen har vi Pappan som min syster trodde hette abraham. Alla kan ju låten "fader abraham, fader abraham. Fyra söner hade abraham........" JESUS PAPPA??? nej han hette josef och hela kristendomen är twisted helt sjukt ingeting går ihop och jag fattar ingenting menmen nu måste jag återgå till plugget..


ha en asmysgig fredag och ÄT inte godis, det gör man ju på lördagar... dumma sara!!!

FRIDAY!

Hellooooooo everyone!
Jag kom precis hem från skolan sitter och kollar på tyra show , jag tycker det är jätte roligt fast det är skit många som blir fett irriterade på Tyra men jag tycker hon är skön !. Ska skriva klart min svenska uppsatts innan middagen hemma hos pappi. Ha en underbar FREDAGGGGGG! ät mycket godisssssssssss

Det går inte att lägga in bilder så jag försöker senare ikväll:)



drink all day.. play all night.. lets get it poppin..

Lite kul var det när jag gick in till mitt rum och väckte min syster som somnat på min säng. Hon öppnar ögonen och tittar på mig helt skräckslagen och säger: Milli jag vet inte vart jag är. Taskig som jag är ger jag inte henne ett svar utan bryter ut i skratt. Härlig syskonkärlek eller vad säger ni?



My DESIGN!

Tänkte lägga upp en bild på mina heta naglar jag målade själv för några veckor sedan. watch this hot mama nails! haha



vad tycker ni? kommentera!

petaliteiöronen

Jag hatar när allt ska vara så jävla krånligt. Kan man inte bara göra allt lätt, allting skulle gå så jävla bra då och kan man inte få välja vad man vill lära sig. Förlåt heliga birgitta men vem bryr sig om medeltiden och dessutom har jag bara börjat och det ser inte så jävla ljust ut för mig ska ni veta. När jag bli stor då ska ni alla få se. Jag ska bli någonting viktigt för världen och göra den till en bättre plats. Jag ska börja med att fixa och trixa lite i skolorna. Lär ut saker man kommer att ha användning för senare i livet snälla! Och låt folk gå i skolan, Åh jag skulle bli grym president. Vänta ni bara snart kommer ni inte bara ha en svart president utan det kommer att vara en HON också. Hon är inte vem som helst. Hon heter Milli och hon kommer att hjälpa er alla....


Jag är inte så dum som jag ser ut att vara. Håll utkik efter mitt namn för om max 20 år för då ni, då kommer det att hända saker!

Community service 1 day completed 179 to go!





Dagens fråga!
Vad tycker ni är det synd om honom eller inte ?

Another day!

Kom precis hem från Mills vi dooog av garv när vi tittade på klipp från africas Idol vem säger REMIX mitt i en låt sen börjar dansa? skiit kul var det. Milli lurade mig på 20 kronor också hon sa nämligen att hon hade lagat mat åt mig och sen när jag kommer hem så visar det sig att det är hennes syrra som har stått och lagat allt. You owe me BITCH hahah. Alicia skickade typ 100 sms under idol när jag försökte koncentrera mig på den ljuva sången (not).
 
Det är rena rama fritidsgården hemma hos millli helt soft sådär hahaha alla kommer in och ut hur dom vill, Fast milli håller koll på dom. hon är knazzz asså hon gick in i sin brors rum när han satt där med sina kompisar och sa att man skulle komma och hälsa när man kom in för att dom inte gjorde det. Men nu ska jag faktiskt fortsätta på min dåliga svenska text, det känns som om allt jag skriver blir dåligt. Jobbig värre.
Goood natt nu era saltgurkor!



Fett lång busstur!



Jaa du jag har inget att säga om denna bild förutom att jag höll på att dö alla som var där vet vad som hände!



Sthlms softare!

killing me softly

HAHAHA vi dör!!!! Tänk er att sitta i idoljuryn, sjukt kul. Åh nu drömmer jag mig bort igen men ändå FATTA!!

this is it

hey alla söta!! Här sitter jag och sara och fjantar oss hemma hos mig. Vi skulle kunna ta bilder hela natten men det är så jävla jobbigt att lägga in alla bilder så vi slutar nu... Idol slutade precis och nu är det vma och sen plugg!






girls





Vi går till 5 varje onsdag och torsdag (egentligen borde det vara förbjudet) och jag är alltid jätte trött. Men idag på digital bild lektionen skrattade jag så himla mycket. Allt var roligt. Haha. Speciellt Sebastian. Längtar tills nästa lektion. Imorgon är det fredag och tiden går sjukt snabbt?! Det är iallafall dans och sen vet jag inte vad jag ska göra. Spontant får det bli. Hittade världens finaste jacka idag. Hoppas, hoppas jag får den.


heeeeeeeeey all you

Veckans roligaste citat var från Sara som pratade med Mills.
"Har du kebab i öronen eller?"
Hahahahaha
Bilder när jag kommer hem. Värt att vänta på.




bring it OOOOOOON BITCHES

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Hur töntigt detta nu än kommer att låta så kommer det en ny Bring it on film. Alltså jag dör. Jag älskar barnfilmer men om jag får bestämma räknas inte den här som en barnfilm men endå. Fattar ni vad det innebär? Att jag har något att se framemot. Gud va kul, fan vad glad jag blir....

Bring it On Fight to the Finish heter den och gissa vem som spelar huvudrollen. Ingen annan än Christina Millian det kankse inte säger er ett piss men så länge jag vet vem hon är så spelar det ingen roll!

 

 

Någonting jag inte kan komma ifrån..

 


black chics?

HAHAH det är alltid lika kul. Älskar white chicks. Älska Wayans brothers!!!!!!!!!!1



Something happends when we slowdance...

Keri Hilson är bäst. Fast bara ibland, jag känner mig bra när jag lyssnar på hennes låtar. Hennes röst är så fin satt jag nästan dör. Den enda anledningen till att jag gillar henne är kanske för att folk säger att jag liknar henne? Tack alla ni! Då menar ni ju att jag är snygg och har värsta kroppen.....





Vem skulle inte vilja höra att man ser ut som en tjej som är såhär het?


PPARTTRAPPAN


Här är min fina disco trappa, jag har hållt på med den i 3 månader och äntligen är det klart. Trappan finns såklart i min port eller säger man trappupgång? Hursomhelst så kommer jag snart att börja ha lite fester där bara för skojjs skull. Det är inte ofta man får chansen att festa i en så här fin trappa om man inte hänger på f12 som en tönt men snart blir det fest så håll utkik efter datum osv.





what's up?

TJEEENAREE! Är fortfarande så sjukt trött även fast jag har sovit sen kl 3 var jätte trött i skolan idag, så jag sommande på svenska lektionen Och alicia tyckte det skulle vara roligt att skrika mitt namn i mitt öra så jag vaknade skit rädd!. Pallade inte vara kvar i skolan så jag skippade dom sista lektionerna. Har bara sovit och ätit sen jag kom hem sjukt skönt ska nog sova snart igen, men först måste jag börja med min inlämning i svenskan om medeltiden eller nått?. Föresten har hittat ett par fett snygga KICKS jag måste köpa! ska lägga in en bild kommentera gärna vad ni tycker och om ni vet vart man kan hitta dom.



MÅSTE HA!

Can I get a minute?



This time

Heeeey people. Idag är det en seg dag. Riktigt jävla seg. Sara drog hem efter att vi hade pratat tvärtom språket med alla. Hon sa att en kille hade ful keps när hon menade att den var fin. Knäppis. Mills var inte på humör för att vara med mig och Sara idag men sånt får man ta. Imorgon kommer hon tillbaka till gänget. Visst?
Idag åt jag massa bullar hahahahaha men ingen i klassen fick men det tycker jag att jag förkänar.
Jaja... vad händer mer då? Jag fyller år på tisdag och ska önska mig ett par sneakers, en jacka och en klocka. Wowoowowowo.


WAY 2 cool

Hej skitungar! godmorgon förresten....... Här sitter jag och suzz och gör abslout ingeting, eller jo vi stör folk i biblioteket genom att gunga på stolarna satt det låter, ganska irriterande jag vet. Vi hoppar över vårat individuella val. Varför vet jag inte riktigt än.
Såhär ser jag och suzz ut just nu. TRASIGA va???

 


Don't ya miss it guys?









Hur kan man inte sakna den här underbaraaaaa staden när man har varit där? Berlin är verkligen bäst!
Speciellt om man får massa flörtar............................
Nej nu ska jag duscha och krypa ner i min sköna säng. Det finns så mycket jag vill skriva men jag orkar inte. Godnatt alla.


TOOO TIERD

Sitter hemma hos pappi nu, har precis ätit middag gott var det , visste ni att min pappa har varit kock så han är skit bra på att laga mat :). Softade hemma hos milli efter skolmatchen jag var såå jävla trött så jag sov en stund eller typ 5 minuter innan millis brosa och hans kompis kom instormandes och skulle prata och fråga en massa , men men det var ju trevligt. Har suttit och gjort beats med min brosa på datan spelat keyboard det blev skit bra.
Nu ska jag snart börja röra mig hem till mamma platta håret och sånt! Föresten jag har fixat en MP3 gud va glad jag är.
byeee bloggen kanske kommer ett inlägg från mig senare ikväll

What did uuuu say?

Jag har fått en stalker. Från min skola. Allt började med att jag var fadder åt 1:orna i vår skola. Killen var i vår grupp men han bytte för våran var för tråkig tydligen (STÄMMER EJ!!! DEN VAR SKIT NICE), sen kollar han alltid surt på mig i skolan. Sen accepterade jag någon på facebook som började "gilla" min status hela tiden. HAHAHA så var det han. Wowowowoowowo det här kommer bli roligt. Jag som alltid är stalkern , har nu fått en stalker.
Eftersom jag inte har några sköna bilder att bjuda på blir det från Mills mobil.










VGY

Idag var det match och vi förlorade såklart. Vad kan man förvänta sig av värmdö??
Jag tänkte bjuda på lite heja ramsor.
"Kärtorps mamma är en pappa"
"Säg oh a VGY säg oh a VGY"
"En sjukdom en smitta en kärtorpsFITTA"
"VGY ÄR DEM BÄSTA, HEJAHEJAHEJA VÄRMDÖ"

Jag stod och skrek och hoppade helt i onödan... här har ni lite bilder iallafall.







Bild1: Yohanna,jag&Sara. Bild2: Sara&Yohanna. Bild3:Hanna,jag&Lizah. Bild4: Hannah&jag. Bild5:Hanna,jag&Lizah. Bild6: Kärtorp tror att det är roliga. Bild7: Julia Ullman aka KNULLIS. Bild8: Amanda is sexY.

Det var allt från mig just nu. Har ni någongång kännt att ni inte orkar mer? Att ni är trötta på allt? Den känslan känner jag varje dag och att sara står och spelar på pianot jag har i mitt rum gör det inte bättre.


we're flying high


Bara en massa kärlek!!

DROP IT DROP IT LOW GIRL!



Asså kolla Chris brezzzy sexxxyyyy !

babygirl you make me say..

Vad jag än gör så tröttnar jag inte på Ne-yos låtar. Hittade nyss en av mina favorit låtar, den är så himla fin..



Som jag alltid har sagt så tror jag inte på kärleken. I min värld finns det inget som heter Kärlek... Den som har varit med om RIKTIG KÄRLEK får gärna maila mig. Because there is no love people..

Sara is in da House!

The best artist alive!



hot or not? HOOOOOT!

Titta vad gullig Chris brown var igår på twitter han skrev detta-
I LOVE ALL WOMEN... BIG. FAT. SHORT. TALL. SKINNY. BLACK. WHITE. EVERY RACE. the most beautiful thing god has created on this earth. love u.

Is it true ? I realy dont know what to think

Gooooood Night everyone smell you later

Payback is a bitch, BITCH!!

Jag har precis laddat upp en massa mobilbilder på datan. Riktigt osköna var dem. 709 st jag fattar ingenting, men alla jävlar som någonsin lagt upp en ful bild på mig... NU har jag mig payback...

PARTY AT MY HOUSE

Tjaaaaaaa! Här sitter jag med sara hemma hos mig och gör ingeting, vi bakade nyss muffins, och dom är godare än vad dom ser ut att vara. Mat gjorde jag också, jag är så himla duktig....
Här har ni bilder på dom trasigaste tjejerna ever!!







DO ME A FAVOR AND CALL ME A JERK ONE MORE TIME!

You're a jerk jerk jerk jerk, I KNOW !

SWAG!


RUN!

Ska springa till bussen nu, så milli here i come med kakao och former, pussss alla läsare!

Feel me


Chilling to New boyz

Kom hem från skolan för ett tag sen, det blev sent idag pågrund av att jag och Alicia gick till mattestugan som inte hjälpte ett dugg för mig. Jag fattar fortfarande inget och läraren som var där tyckte inte om mig kort sagt, han blev sur när jag frågade och sa att man inte skulle vara där om man inte fattade, blev lite lack på honom.
Men nu sitter jag och lyssnar på världens BÄSTA låt Tie me down med New boyz, väntar på att middagen ska blir klar så jag kan dra till milli sen. Vi ska baka muffins och kolla på VMA och hollywood fruar haha dom är så sjuka!.



(Gammal bild på mig)


Heey mister DJ.



Vi vet att den här tjejen så gärna vill vara med i vår blogg så här är hon! Sabriiiiiiiin wowowo.

Glasögon - Bikbok
och resten av kläderna ljög hon om var dom var ifrån. (Jag blev fett lurad. Buhu.)


the kings today.











OMG!!!!!!!!!!!! ARE YOU CRAZY KANYE WEST!

Det är sjukt hur kan man göra så! tycker jätte synd om Taylor hennes första VMA pris och kolla vad som händer, som tur är så är Beyonce en så underbar människa så kolla vad hon gjorde....



(Videon är lite konstig men detta hände)

DO WE LOVE IT?

This girl got some swagggaaaaaaaa but I dont know what to think about this?



MISS RIHANNA baby!

Taking the stage!

Ska göra lite reklam för den här reality serien taking the stage som började på MTV igår tror jag det var eller förra veckan, men iallafall den är jävligt bra dom lever livet som man skulle vilja leva!.Den går varje söndag 18,40 eller så kan du fuska som jag och alla mina girlz gjorde för hundra år sen och kolla på mtv.com.



The cast. ( Hon i mitten anses vara den snyggaste tjejen i skolan, man ba What!) Vad tycker ni är hon snygg eller inte? luggen var ju något nytt i mina ögon platt som en pannkaka och slickad mot pannan. But she got ballet skills that i don't have.

Sunday Night Baby!

Hahahahah läste precis inlägget milli skrev om Alicias sms, jag fick samma sms. Asså hur kan man ens bli glad för att han ler mot en det är det ända han kan göra bra asså.
Mitt svar på smset var: haha okej han är ful!
Alicia är super snäll och glad så jag förstår henne pussssss på dig alis.
iallafall så kom jag nyss hem från min mormor riktigt mysigt var det träffade dounia hon blev skit glad när hon såg mig, vem blir inte liksom ?. Filmade även henne när hon sa Alicia är knäpp hahahahaha
Nu ska jag kolla på tv goood night STOCKHOLM!




Amani och Jag!

when something so good turns bad.

Fick nyss ett sms av alicia där det stod...
"Jag såg Kevin Borg !!! Han log åt mig!! Han var med sin flickvän"

Mitt svar tillbaka..
"Jag hatar kevin borg. Åh fattar inte att du äns blev glad, han kan inte göra något annat än att le. Har du inte hört hans svenska?"

Ursäkta mig men Kevin borg skulle inte vinna Idol, det skulle ALICE göra vägra fatta. Att han har huvudrollen i high school musical gör mig ledsen. Varför ska han förstöra någonting som är så bra?


Det sved i mitt hjärta när jag såg detta..


yoo!

Snart är det ju VMAs och om blondinbella fågar Beyonce om hur hon får sin rumpa så bootylicious svimmar jag. Ibland undrar man verkligen hur folk tänker....




PROBABLY THE BEST JUICE IN THE WORLD!


millemulle

kom precis hem och åt världens godaste mat. Kanske borde min syster bli kock? Juste idag fyller ju hon år också. Hon tycker att dagen varit jobbig men vaddå? När man får vara med mig kan inget bli bättre....




mmmmmmmmmmmmmm maaaaaaaaaaat!!!





Nu blire mys, vi hörs sen!!!


Let´s have some fun



VÄRT!!!


Who´s your daddy?





Nya koftan som är det bästa jag någonsin köpt och nya brillz.
Koftan från H&M och brillz från bikbok.



Kepzzz och t-shirt från H&M divided man!!!

Alltså ägg är verkligen äckligt. Jag fattar inte varför jag alltid tror att det är gott. Gjorde en hel omelett och det såg asgott ut sen slutade allt med att jag slängde hela. BLÄÄÄÄÄÄ!


Congratulations!

STORT Grattis till lauren london och MR LIL WAYNE som fick en son i onsdags! 


Stort grattis till lauren london och Mr LIL WAYNE som fick en son i onsdags, Han blir waynes tredje barn och Laurens första grattis grattis.


WHO'S house RUN'S HOUSE!

HEEEEEY people!

Jag har städat hela lägenheten idag fatta vad duktig jag är!. Men nu ska jag börja fixa mig ska till kista gallerian och träffa min älskade kusin Amani, senare ikväll är det middag hemma hos min mormor det ska bli super kul ska träffa min Dounia och lära henne säga något nytt hon kan ju redan säga WEST SIDE OCH EAST SIDE hahaha and she's only 2 YEARS old get it?.

Nu ska ni få höra hennes favorit låt NJUT!


HAHAHAA DET SER JU UT SOM EN HUND !

Chill musicccccc

Älskar chill music.
Det måste finnas en snygg kort skinnhandske någonstans i världen. Något tips????



Tackar ej nej till att gå på en gata i USA och behöva vända mig om för att ta en extra titt på den här snyggingen.


You don't have to think no more

Mina planer för kvällen var egentligen att gå till Marie laveau och festa lite med kkk, nej inte kukluxklan utan Kornéls Koola Klubb. Jag har lovat Mabintou att dyka upp där men jag tror att jag kommer att bryta mitt löfte. Min kropp vill ditt och skaka rumpan men min hjärna mår inte lika bra så det bli bio istället. Jag har hört att Ugly truth ska vara bra men man vet ju aldrig. Just nu sitter jag och dunkar musik medans min syster lagar mat åt mig som vanligt. Jag är så himla lat. Jag måste börja träna, jag SKA börja träna. Visst låter det som en bra idé????

dance with me


I'm so 3008
You so 2000 and late
I got that boom, boom, boom
That future boom, boom, boom
Let me get it now......



We can run away



Alltid när jag ska hitta tung musik går jag in på alla musik hemsidor och kollar på topplistan. Sen blir det wowowowowo. Har lugnat ner mig över Blondinbella, skickade ett mail till mtv.se och klagade. Haha.

RUN THIS TOWN!

Jag får rysningar....

California here we come

Jag läser Blondinbellas mtv blogg och ser vilka hon ska få intervjua. Lady Gaga, Eminem, Jay Z, Britney, Kaney West, Beyonce, T.I. , Pink, Green Day, Neyo, Kate Perry. Hon pluggar deras ansikten!!! Driver ni med mig eller???? Det är inte rättvist. Jag kan dom redan när jag ser dom suddiga bilderna. Hon får åka till USA. Jag får inte åka till USA. Nu ska den här bloggen lyckas. Om 3 år alla. Då ni.



Beyonce Beauty.


I can´t take seeing you with her.

Den här FINA t-shirten sitter jag och myser i. Fick med mig nörd glasögon och en keps hem. Wowowo. Har ätit min egen gjorda äppelpaj och ska till Sabrin tonight. Mys ikväll alltså. Vad händer i världen ikväll?


GOODmorning!

hey you! Här sitter jag och segar medans Sara väntar på bussen för att möta Alicia i stan. Jag kommer väll när jag kommer. Egentligen hatar jag människor som är sena, men när man är två och väntar så väntar man väll inte ens? Lets see about that...


Alicia&jag....

Jag önskar att jag skulle kunna flyga, för då skulle jag flyga till Berlin....


You give me FEVER!

Heeey everyone!

Ska börja fixa mig nu, ska till stan och möta Alicia kolla om vi hittar något snyggt. Plus att jag måste köpa en mp3har en uff mobil nu så man kan inte ha en enda låt på den. And I have to liten to my boyz !

Have a nice day! (Jag har inget gossip att skriva om just nu men kanske senare)

Music make you looose control


My look tonight



Jag vill verkligen ha ett par skinnhandskar men klockan är 21:00 och inga affärer är öppna. Ta bara ett par fingervantar, klipp av topparna och feel cool.


Friday. Night. Cloths. Pitcures. Wowowo









white people can't dance...



Vem var det som sa till mig att vita tjejer inte kunde dansa? Nu när jag tänker efter så tror jag att det var jag som sa det men nu får jag äta upp mina ord eftersom att den här lilla tjejen är nästan lika grym som mig.

 


Party party



Vår skola hade fruktfest med djurtema. Milli var en apa och jag var en påfågel. Haha.
Nu ska jag dansa dancehall.


Who is Life of Street

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
Okej, nu ska vi typ presentera vår blogg. Och oss. Alicia, Milli och Sara. Det är nu allt roliga börjar, för vi kommer blogga om allt från kläder till den där konstiga killen på bussen som spiller mjölk på Sara.
Från och med nu handlar allt om... Life of Street.

Vi börjar med Sara.
Det är hon som alltid är uppdaterad i kändisarnas liv och satt vi fattar något om livet. Det är bra med ärlighet men när det gäller Sara så är hon ofta för ärlig, vilket kan vara bra. Ibland. Haha. Hon bor i Tyresö och har en STOR STOR chruch på Chris Brown.

Favorit affär? Sneakers´n´stuff 
Favoritfärg på kläder? Svart 
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Riktigt snygga kicks! och en skinnhanske och en två fingrars ring.
Vad är du beroende av? Datorn..
Vilket land kommer du i från? Egypten och Marocko
Vart skulle du vilja bo? USA!!!

Milli....
Hon är den hemligaste av oss. Man får aldrig veta vad hon gör eller vart hon ska. Skit irriterande. Milli ska alltid ha rätt vilket hon ibland har. Det är lätt att få henne att garva och rolig att vara med. Hon är nog den som har mest kläder av oss. Milli bor i Tyresö och har en STOR STOR chruch på Danny i E.M.D. 

Favorit affär? Caliroots
Favoritfärg på kläder? Lila men jag äger inget lila...
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ett blått adidasset och ett par skinande vita sneakers
Vad är du beroende av? Min mamma!!!!
Vilket land kommer du i från? Eritrea
Vart skulle du vilja bo? B&B! Berlin och Barbados

Alicia...
Hon sticker ut mest i vårt gäng det kan bero på att hon är vit! Hahaha men hon tror att hon är svart. Skit roligt! 
Hon skrattar åt allt och alla då menar vi alla!! Till och med människor hon inte känner på bussen. Alicia är en väldigt öppen person och jätte social. Alicia har en STOR STOR chruch på alla. 

Favorit affär?
WESC
Favoritfärg på kläder? Vit och blå
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En skinnhandske, ett par jeans, en klocka och ett par färgglada sneakers.
Vad är du beroende av? Pengar och mat.
Vilket land kommer du i från? Irland och Polen.
Vart skulle du vilja bo? Berlin och USA!!


Det är bara början på allt bra










Life of Street.


RSS 2.0